UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONAVİRÜS’E YAKALANMIŞTI!

Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalanan eşi Eser Yenenler'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hamile olan ve bir yaşına giren çocuğuyla annesinde kalan Berfu Yenenler, "Eser iyi hiçbir hastalık belirtisi yok" dedi.

CORONAVİRÜS’E YAKALANMIŞTI!

Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Berfu Yenenler, "Küçük bir durum güncellemesi yapıyorum, soran herkes için? Eser daha iyi canım kocam! O evde biz hala ondan ayrıyız 10 gün oldu sanırım… Ama biz iyiyiz hiçbir hastalık belirtisi, bir sorunumuz yok. Sadece düzenimiz değiştiği ve ekstra yorulduk. Biraz zorlanıyoruz ve tabii ki babamızı özledi? Gün sayıyoruz kavuşmayı bekliyoruz" mesajını paylaştı.

KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Twitter hesabından açıklama yapan Eser Yenenler, şu ifadeleri kullanmıştı:"Çok dikkat etmeme rağmen Kovid-19 testim pozitif çıktı ama çok şükür hafif semptomlarla geçiyorum. Kuzey ve Berfu negatif, İzmit'te ailesinin yanında. Ben kendimi izole edip gerekenleri yapıyorum. Daha ağır geçirenlere acil şifalar diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim."

Son Güncelleme: 27.10.2020 18:56:33
ETİKETLERESER YENENLER  BERFU YENENLER