UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRETMENİ, KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİ!

İstanbul'da iğrenç olay! Bir ortaokulda Türkçe öğretmeni, kız öğrencilerini taciz etti. İşte kan donduran detaylar...

ÖĞRETMENİ, KIZ  ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİ!

İstanbul'da bir ortaokulda Türkçe öğretmeni olan Y.K., kız çocuk öğrencilerini taciz etmeye başladı. Ders esnasında öğretmenleri tarafından bacaklarına, kalçalarına dokunulan kız çocukları başta bu durumun yanlışlıkla olduğunu düşündü. Öğretmenlerini konduramayan kızlar, tacizin sıklaşmasından sonra olayın farkına varıp Türkçe öğretmeni Y.K.'nin kendilerini taciz ettiğini aile üyelerine bildirdiler.

TACİZ DEĞİL KALABALIKTA TEMAS OLABİLİR

Sabah’ın haberine göre; Taciz eylemlerini öğrenen küçük çocukların aileleri yaşadıkları şaşkınlık sonrası savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayetin ardından savcılık soruşturma başlattı ve alınan ifadelerde öğretmen Y.K., üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini, öğrencilerin kalabalık oluşu nedeni ile bu şekilde temas etmiş olabileceğini, fakat kasıtlı olarak temasta bulunmadığını dile getirdi.

22 YIL 5 AY HAPSİ İSTENİYOR

Çocuk izlem merkezinde ifadeleri alınan kız çocukları ise, öğretmenleri Y.K.'nın aylardır süren tacizini gözyaşları içinde anlattı. Mağdur 5 kız çocuğunu ifadeleri birbiriyle tutarlıydı. Kız öğrencilerini dokunarak taciz eden öğretmen Y.K., hakkında iddianame düzenlendi. Türkçe öğretmenine ' Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 22 yıl 5 aya kadar her mağdur kız çocuğu için ayrı ayrı hapsi isteniyor.

Son Güncelleme: 26.10.2020 13:07:36
ETİKETLERistanbul  öğretmen  taciz  öğrenci  ortaokul