UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜLİN ÖZEN'DEN ŞAŞIRTAN VASİYET AÇIKLAMASI

Kırmızı Oda isimli dizide Piraye karakterine hayat veren oyuncu Tülin Özen, katıldığı bir YouTube programında özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

TÜLİN ÖZEN'DEN ŞAŞIRTAN VASİYET AÇIKLAMASI

Oyuncu Tülin Özen, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Özen konuk olduğu programda ilginç vasiyet açıklamasıyla dikkat çekti.


 TÜLİN ÖZEN: "ÜNİVERSİTE HAYATIM KÖTÜ GEÇTİ" 

 Kötü bir üniversite hayatı geçirdiğini anlatan Özen: "İTÜ Elektrik Elektronik Fakültesi'nde okudum. Orada başıma bir sürü olay geldi. Sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçtim. Bu sefer siyasi yürüyüşlerle karşılaştım" dedi. 

 Tülin Özen, program sunucusunun, "Hayatınızda sizi en çok şaşırtan şey nedir sorusuna ise: "İzmir'den İstanbul'a gelince şoke oldum. Burada herkes birbiriyle sevişmek zorundaymış" yanıtını verdi. 

 VASİYETİNİ AÇIKLADI

Oyuncu Tülin Özen, "Sana yakışan bir cenaze töreni nasıl olurdu?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Cenazede reklam almayı hayal ediyorum ben. Hatta yıllar önce Öykü Karayel'e 'cenazemde konuşmayı sen yapacaksın' diye görev vermiştim. 'Ne kadar seksi ve erotik bir insandı' diyeceksin dedim" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.10.2020 17:21:43
ETİKETLERTÜLİN ÖZEN