UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜLYA AÇIKGÖZ'DEN ÇARPICI HADİSE AÇIKLAMASI

Hadise'nin geçtiğimiz yıl tartışma yaşayarak görüşmediği ablası Hülya Açıkgöz, bir takipçisinin, "Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi" sorusuna olay bir yanıt verdi.

HÜLYA AÇIKGÖZ'DEN ÇARPICI HADİSE AÇIKLAMASI

Hadise’nin menajerliğini, ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak geçtiğimiz sene, iki kardeş arasında ipler koptu. Ünlü şarkıcı, konserlerinden kliplerine kadar sahne arkasında birlikte çalıştığı Hülya Açıkgöz'ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti.

O DÖNEM İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Hülya Açıkgöz ise iddialarını yalanlamış, kardeşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmasını da, "Adı üstünde benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyaç vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında" sözleriyle açıklamıştı.

KAFA KARŞTIRAN CEVAP

Şimdilerde ise Hülya Açıkgöz kendisine gelen, "Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi" sorusuna, kafa karıştıran bir cevap verdi. Açıkgöz, “Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim" dediği iddia edildi.

HÜLYA AÇIKGÖZ’DEN SON DAKİKA

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medyadan konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

Hakkımda bu sabah çıkan bazı haberlerle ilgili; tarafıma sorulmuş bir soruya verdiğim yanıtım, ailevi ilişkilerimize çekilmesinden dolayı duyduğum rahatsızlık üzerine bu bilgilendirmeye ihtiyaç duydum.

Ben Hülya Açıkgöz olarak hem Türkiye’de hem Belçika’da sahibi olduğum şirketler bünyesinde, çeşitli alanlarda profesyonel olarak hizmet veren, işletmecilik ve organizasyonlar yapan bir birey olarak var oldum.

Ve tüm profesyonel hayatımın Hadise üzerinden yorumlanmasını çok anlamsız buluyorum.

Bu algıya sebep olduysam da yazmış olduğum yazının Hadise ile hiçbir bağlantının olmadığının bilinmesini isterim.

Kamuoyuna saygılarımla

Hülya Açıkgöz

 

 

 

 

Son Güncelleme: 24.10.2020 14:52:23
ETİKETLERHÜLYA ACIKGÖZ  hadise