UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİKKAT! ERKEKLİĞİ ÖLDÜRÜYOR!

Dikkat!.. Hem bağımlı yapıyor, hem erkekliği öldürüyor!.. Piyasada ciddi reklam kampanyasıyla cirit atmaya başlayan saç çıkartıcı ürünlerin iki büyük zararı ortaya çıktı.

DİKKAT!  ERKEKLİĞİ  ÖLDÜRÜYOR!

Erkeklerde son dönemlerde sık sık görülen saç dökülme olaylarını fırsat bilen “uyanıklar” iş başında!..

Ancak çok çok dikkat emek gerek…

Çünkü içinde “esas” saç çıkmasına sebebiyet veren maddeler aslında erkekliği öldürüyor. Libidoyu, testosteronu düşürüyor, erkekler ciddi “erkeklik” sorunları yaşamaya başlıyor.

Ayrıca bu ürünler kullanılmaya ara verildiğinde yeniden saç dökülmesi başlıyor. Bu yüzden bir kullandınız mı, sürekli kullanmanız gerekiyor. Bırakınca yine saçlarınız dökülüyor ve bu arada erkeklik hormonlarınızı tükenmeye başlıyor.

Dünyada yasaklanan maddelerle, ülkemizde satılmaya başlanan ancak kullandıkları bu zararlı maddeleri gizleyen ve bu şekilde tüketiciyi kandıran ürünlerle ilgili art arda şikayetler başladı.

Kullandıkları maddeleri “tam olarak” belirtmeyen-gizleyen bu tip ürünlerin sahipleri, çok bilindik yerlerde reklam yapmaya başladılar. Reklam için kullanılan mecralar, herhangi bir test yaptıramadıkları ve bu ürünlerin yapımında deklare edilen maddelere inanmak durumunda kaldıkları için saçı dökülen erkeklerin bu çok ciddi problemle karşı karşıya kalmalarına sebep oluyorlar.

HANGİ FİRMALAR?..

Bu konuda çok şikayet var.

Gizliden gizliye bu zararlı maddeleri kullanan firmaları ve bu ürünleri bilirkişiler vasıtasıyla araştırıyoruz. Peşi sıra sonuçları ve markaları açıklayacağız.

Son Güncelleme: 20.10.2020 16:47:04
ETİKETLERsaç kremi