UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAZAL TEKTAŞ'IN ANNESİNDEN YÜREK YAKAN SÖZLER!

İstanbul Esenler-Otogar Bağlantı Yolu'nda iddiaya göre Mehmet Ali Atış (18) ile Hazal Tektaş (19) arasında yol kenarında tartışma çıktı. Hazal, oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı. Talihsiz kız yolun karşısında geçtiği sırada Atış, silahıyla Hazal'a ateş açtı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı genç kadın ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Atış ise daha sonra olay yerinde intihar etti.

HAZAL TEKTAŞ'IN ANNESİNDEN YÜREK YAKAN SÖZLER!

Önceki gün yaşanan olayda 19 yaşındaki Hazal Tektaş, kendisine platonik aşık olduğu iddia edilen Mehmet Ali Atış tarafından sokak ortasında canice katledilmişti. Genç kızın acısını yaşamakta olan arkadaşı G. A. konuyla ilgili SABAH'a özel açıklamalarda bulundu.

PLATONİK AŞIK YÜZÜNDEN OLDU BUNLAR

Hazal'la katilinin bir süre önce aynı iş yerinde çalıştıklarını ve orada tanıştıklarını iddia eden G. A., "O zamandan beri Hazal'a tek taraflı olarak, yani platonik aşıktı. Hazal'ı sürekli öldürmekle, annesini, babasını öldürmekle tehdit ediyordu. Son olayda da yine aynı şekilde yanına çağırmış. Hazal'da mecburen gitmiş. Yanında silah varmış. Öldürmeyi planlamış kızın kafasına iki el ateş etmiş. O platonik aşık yüzünden oldu bunlar" ifadelerini kullandı.

ANNESİ HALA 'YAVRUM GELECEK' DİYOR

Annesi hala yavrum gelecek ölmedi diyor diyen G. A., "Aile yıkıldı 3 kızları 2 oğulları vardı. Şimdi gencecik yavrularını toprağa verdiler. Dün Güngören'de Hazal'ı defnettik. Anne babası hala ayakta duramıyor. Bu cinayetler son bulsun." dedi.

Son Güncelleme: 20.10.2020 10:49:21
ETİKETLERhazal tektaş  annesi