UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURCU KIRATLI SESSİZLİĞİNİ BOZDU! "O KADIN BENİ 11 KEZ ARADI"

Sinan Akçıl’la yeniden barışan Burcu Kıratlı, “ihanet ve kıskançlık krizi” iddiaları hakkında konuştu.

BURCU KIRATLI SESSİZLİĞİNİ BOZDU! "O KADIN BENİ 11 KEZ ARADI"

Sinan Akçıl’ın Azerbaycanlı diyetisyen Nez Aliyeva ile aşk yaşadığı, hatta sevgilisinin hamile kaldığı iddia edildi.

Dedikodular üzerine Sinan Akçıl “Burcu ile ayrılık sürecinde olmamıza rağmen o benim hâlâ değer verdiğim tek kadındır” açıklamasını yaptı.

Burcu Kıratlı da Posta’ya konuştu. Oyuncu, “3 gündür bu şizofren kadın ile uğraşıyorum. Bu sabah tam 11 kez beni aradı. Çıkan haberlerle ilgili. Sanki benim arkadaşım bana açıklama yapıyor.

Sinan’ın telefonuna yolladığı sesli mesajları var. ‘Ben senin için her şeyi yaparım, Burcu’ya gider neler neler anlatırım’ diyor. Takıntılı. Kadın hırsa kapılmış belli ki. Ama Sinan’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum” dedi.

Bununla birlikte Nez Aliyeva, cumartesi akşamı Deha Bilimlier ile Muamma’da sahneye çıkan Sinan Akçıl’ı dinlemeye gitti. Sinan Akçıl'ın sahneden fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp kalp emolojisi ekledi. Ne var ki, dün akşam sürpriz bir gelişme yaşandı; dedikodular Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın bir kez daha barışmasına vesile oldu.

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile barıştıktan hemen sonra "Her olayla birbirimize daha çok bağlanıyoruz, sevgimiz büyüyor. Bir kez daha iyi ki varsın 'mucize' dedikleri 3 hece" diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.10.2020 10:01:36
ETİKETLERsinan akçıl  burcu kıratlı