UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

18 YAŞINDAKİ KIZI EVLENME VAADİYLE KAÇIRDI...

Ülke, geçtiğimiz hafta yaşanan bu korkunç olay ile ilgili son dakika haberini konuşuyor. Evlenme vadiyle kandırılan 18 yaşındaki kız günlerce dehşeti yaşadı. Kaçırıldığı ve tecavüze uğradığı iddia edilen kızın ailesi kızlarını görmeye gittiğinde, sapığın annesi kıza işkence yapmaya başladı ve ailesinin yanında saçını kesti.

18 YAŞINDAKİ KIZI EVLENME VAADİYLE KAÇIRDI...

Evlenme vaadiyle kandırılan 18 yaşındaki bir kız, gittiği köy evinde adeta dehşeti yaşadı. Comilla'nın Burichang Upazila şehrinde bir genç kızın kaçırıldığı ve tecavüze uğradığı bildirildi. Yerel haber siteleri, yaşanan olayı son dakika haberi olarak duyururken, kısa bir süre sonra olay polis tarafından da doğrulandı. Mağdur kızın ailesi, kızlarının kiminle evleneceğini görmek için köye gittiklerinde gerçeği öğrendiler. Polis karakolunda ifade veren aile, Cumartesi günü kızı görmeye gititklerinde tecavüzcünün annesi tarafından kızlarının saldırıya uğradığını ve işkence gördüğünü söyledi.

4 SAPIK TUTUKLANDI

Polis, Kadına ve Çocuğa Şiddeti Önleme Yasası uyarınca açılan dava sonrasında olaya karışan dört kişiyi tutukladı.

Davanın sanıklarından Samiul Basir'in 18 yaşındaki mağdur kızı 12 Ekim'de diğer sanık Hridoy ile birlikte kaçırdığı bildirildi.

Tecavüz mağdurunun ailesi, onu Comilla'nın Araiora köyündeki bir eve götürdüklerini ve Basir'in kızlarına altı gün tecavüz ettiğini iddia etti.

17 Ekim'de sanık Basir, mağdur kıza evlenme sözü vererek yaşadığı yere yakın bir köy evine götürdü.

Kızın ailesi de ilk başlarda bu evliliğe rıza gösterdiler. Ancak kızın ailesi kızlarını görmeye gittiğinde, Basir'in annesi Lipi Akter, kızı feci şekilde dövdü ve ailesinin yanında mağdur saçını kesti.

Daha sonra, kızın ailesi Basir, Hridoy, Lipi isimli sanıklara karşı bir dava açtı. Burichang karakolundan sorumlu memur Mozammel Haque yaşanan olayı doğruladı:

"Pazar günü erken saatlerde dört kişiyi tutukladık. Onları mahkemeye sunduktan sonra, kefalet başvuruları reddedildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildiler."

Son Güncelleme: 19.10.2020 15:37:25
ETİKETLERuçankuştv