UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

İzmir'de bir kadınla buluşmak için randevu noktasına giden adam, buluşacağı kadının yanında gelen iki erkek tarafından gaspa uğradı. Aracı, telefonu ve parası gasp edilen adam, soluğu jandarmada alırken, aralarında kadının da bulunduğu 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

İzmir'in Bergama ilçesinde yaşanan olayda Y.G isimli şahıs, daha önceden tanıştığı G.A isimli kadın ile buluşmak istedi. Buluşma noktasına giden adam daha sonra gasp tuzağına düşürüldü. İddialara göre, G.A isimli kadın ve yanında gelen iki kişi, Y.G.'nin 800 TL parasını, aracını ve telefonunu şahsı darp ederek gasp etti. Ne olduğunu anlamadan tuzağa düşürülen adam, soluğu jandarmada aldı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Harekete geçen İzmir İl Jandarma Komutanlığı, olayın araştırılması ve aydınlatılması için İstihbarat Şube Müdürlüğü, Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ve 12'nci Suç Araştırma Timinden (JASAT) oluşan özel bir ekip kurdu. Özel ekip, olayla ilgili titiz bir çalışma yürüttü.

ARACIN PLAKASINI DEĞİŞTİRMİŞLER

Gasp edilen şahsın ifadesinden yola çıkan ekipler, buluştuğu kadının isminin G.A olduğunu tespit etti. G.A'nın olay yerine M.K ve K.U isimli iki erkekle geldiğini ve gasp olayını gerçekleştirdiğini belirleyen ekipler, şahısların Dikili ilçesine gittiğini, yakalanmamak için gasp ettikleri aracın plakasında oynama yaptıklarını tespit etti.

3 ŞÜPHELİ DE YAKALANDI

Ekipler daha sonra, M.K, G.A, ve K.U.'nun saklandıkları adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda gasp olayını gerçekleştirdiği öne sürülen 3 şüpheli gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramalarında; tabanca, 10 adet uyuşturucu hap ve içimlik esrar maddeleri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.Gasp edilen araç ise daha sonra ruhsat sahibine teslim edildi.

Son Güncelleme: 16.10.2020 16:26:02
ETİKETLERizmir  buluşma  gasp