UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

74 YAŞINDAKİ ADAMIN KORKUNÇ SONU!

Hindistan'da hayatını kaybettiği sanılan 74 yaşındaki adam saatlerce morgda bekletildi. Soğuk ünitede uzun süre kalan adamın aslında hayatta olduğu ortaya çıkarken yaşamasına rağmen morgda kalan yaşlı adam bu kez gerçekten hayatını kaybetti. Hindistan'da yaşanan bu korkunç olay sonrası Polis hayatını kaybeden adamın ailesine dava açtı.

74 YAŞINDAKİ ADAMIN KORKUNÇ SONU!

Korkunç olay Hindistan'ın Tamil Nadu eyalinde meydana geldi. 74 yaşındaki yaşlı adam ailesinin iddialarına göre; kaldırıldığı özel hastanede ölü olarak kayıtlara geçti. Balasubramanyam adındaki adamın cansız bedeni önce eve götürülürken cenaze şirketini arayan aile morg ünitesinin eve gönderilmesini istedi. 74 Yaşındaki adam saatlerce morg ünitesinde kalırken aslında yaşıyor olduğu ortaya çıktı. Yaşlı adam hayatını kaybetti.

74 YAŞINDAKİ ADAMIN KORKUNÇ SONU! YAŞARKEN MORGA KOYDULAR…

Hindistan'da yaşlı bir adam ölü olarak kayılara geçmesinin ardından önce aile fertleri tarafınca eve götürüldü. Cenaze şirketini arayan aile soğutucu morg ünitesinin eve gönderilmesini isterken cenaze töreninin ise Salı günü gerçekleştirileceği haberi verilmişti. Cesedi almaya gelen yetkililer 75 yaşındaki adamın titrediğini ve hayatta olduğunu fark etti…

CESEDİ ALMAYA GELEN YETKİLİLER FARK ETTİ

BBC'nin haberine göre Balasubramanyam'ın ailesi de 'cansız bedeni' önce eve götürdü, ardından bir cenaze şirketini arayıp soğutucu morg ünitesinin eve gönderilmesini istedi. Akrabalara da salı günü cenaze törenini yapacakları haberi verildi.

Ertesi gün 'cesedi' almaya gelen yetkililer, Balasubramanyam'ın titrediğini ve hala hayattı olduğunu fark etti.

Acil olarak hastaneye kaldırılan 74 yaşındaki adam bugün hayatını kaybetti.

Kaldırıldığı 2. hastanenin başhekimi, Balasubramanyam'ın 'uykulu durumda' geldiğini ve akciğerle ilgili sorunlar nedeniyle öldüğünü söyledi.

Dekan, Balasubramanyam'ın soğutucu ünitede kaç saat kaldığını ve ölüm nedeninin bununla ilişkili olup olmadığının bilinmediğini de ekledi.

Dehşet veren son dakika haberi: Öldü sanılarak morga kaldırıldı! 74 yaşındaki adamın korkunç sonu!

POLİS AİLEYE DAVA AÇTI

Polis ise, 'aceleci veya ihmalkar davranarak insan hayatını tehlikeye atma' suçundan aileye karşı dava açtıklarını duyurdu.

Polis şefi Senthil Kumar, ailenin Balasubramanyam'ın ölümüyle ilgili bir ölüm belgesini sunamadığını da anlattı. Ancak soğutucu üniteyi getiren cenaze düzenleme şirketi, yaşlı adamının kardeşinin kendilerine 'doktordan ölüm belgesi' aldığını söylediğini belirtti.

24 SAAT SOĞUTUCUDA KALDI

Kumar, ailenin babalarının nörolojik sorunlardan da mustarip olduğunu öne sürdüğünü de söyledi.

Olayda, Balasubramanyam'ın 24 saat soğutucuda nasıl hayatta kaldığı ve ölü olarak bildirildiği özel hastanenin soruşturulup soruşturulmadığı da bilinmiyor.

Son Güncelleme: 16.10.2020 15:27:55
ETİKETLERuçankuştv