UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOTTI’DEN BABASINA DUYGUSAL VEDA!

Roma ve İtalya Milli Takımı'nın efsane oyuncularından Francesco Totti, geçtiğimiz günlerde Coronavirüs sebebiyle babasını kaybetti.

TOTTI’DEN BABASINA DUYGUSAL VEDA!

Francesco Totti'nin babası Enzo, Coronavirüs’e yenik düştü ve hayatını kaybetti. İtalyan efsane futbolcu, Instagram hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

İŞTE TOTTI'NIN VEDASI

Hoşça kal baba. Hayatımın en kötü 10 gününü geçirdim, orada hastalığa karşı “tek başına” mücadele verdiğini bilerek ve seni göremeyerek, seninle konuşamayarak, sana sarılıp sıkamayarak. Orada sana yakın olmak için her şeyi yapardım.

Şimdi benim hayatım farklı olacak, çünkü önemli değerlerle büyüdüm ve bunun için sana teşekkür etmek istiyorum, baba, benim için yaptığın her şey için, benim güçlü ve cesur bir adam olmamı sağladığın için. Seni her zaman seveceğim, baba!

Senin sesini halen duymak istiyorum, gülüşmelerimizi, gülümsemeni, gözlerini, koltukta TV izlemeni özlüyorum. Senden özür dilemek ve sana teşekkür etmek istiyorum.

Özür dilemek istiyorum, her seferinde anlamayışımdan, her seferinde seni seviyorum, dememiş olmaktan, eksik kalan sarılmalarımızdan, söylenmemiş sözlerden, yaptığım hatalardan dolayı.

Ancak özellikle baba olduğun için teşekkür etmek istiyorum ve hep öyle kalacaksın. Sen olmasan asla yapamazdım. Artık bizimle olmasan da hatıran ve gülümsemeni asla unutmayacağız. Benim gururumdun ve gururumsun (umarım ben de senin için öyle olmuşumdur)

Bugün hiç olmadığı kadar hayatımda ne kadar önemli olduğunu anladım ve gelecek yıllarda bu değerli anıları kalbimde taşıyacağım. Hoşça kal baba… aksine hoşça kal Şerif… İyi yolculuklar. Francesco’n

Son Güncelleme: 16.10.2020 00:27:39
ETİKETLERtotti  corona