UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİAR’IN KIZ KARDEŞLERİNİN VELAYETİ BABAYA VERİLDİ!

Annesi ve sevgilisi tarafından yakılarak öldürülen 9 yaşındaki Şiar’ın ölümü sonrası baba, Aile mahkemesine başvurarak Şiar’ın kardeşlerinin velayetini istedi. Mahkeme, 6 ve 7 yaşındaki İki kız kardeşin velayetini babaya verdi.

ŞİAR’IN KIZ KARDEŞLERİNİN VELAYETİ BABAYA VERİLDİ!

Annesi ve annesinin sevgilisiyle yaşadığı evde yanarak şüpheli bir şekilde ölen 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın annesi Gülüzar A., Atv ekranlarıda, Müge Anlı'nın programında canlı yayında kan donduran bir itirafta bulunmuştu. Anne Gülizar .A., "Sevgilim Hami K., oğlumu yangından önce öldüresiye dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. Hami K., 3 çocuğumu da demir çubuklarla taciz ediyordu" demişti. Gülüzar K.'nın tutuklanması sonrası mahkeme, Şiar'ın iki kız kardeşinin velayetinin geçici olarak baba Samet K.'ya verilmesine karar verilmişti. Yeni bir gelişmeyle kız kardeşlerin kalıcı velayetleri artık babada kaldı.

'CEZAEVİNDEN ÇIKTIKTAN SONRA VELAYETİ GERİ ALACAĞIM'

Baba Samet K., Avukatı Gültekin Gepek ile duruşmaya katılırken, anne Gülüzar A., duruşmaya SEGBİS ile bağlanarak 'Ben cezaevinde bulunduğum için şu an çocukların velayetinin babalarına verilmesine onay veriyorum, ancak cezaevinden çıktıktan sonra tekrar velayetlerini almak için dava açacağım, cezaevinden çıktıktan sonra çocuklarım bana geri verilmesi şartı ile davayı kabul ediyorum, uzman raporuna bir diyeceğim yoktur ancak çıktıktan sonra velayeti geri alacağım,' dedi.

VELAYET KALICI OLARAK BABADA

Tutuklu anne Gülüzar A.'nın SEGBİS ile bağlandığı Aile mahkemesinde görülen duruşmanın ilk celsesinde karar çıktı. Mahkeme, iki kız kardeşin velayetini kalıcı olarak baba Samet K.'ya verdi.

Son Güncelleme: 15.10.2020 11:21:17
ETİKETLERuçankuştv  şiar