UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MELANIA TRUMP O SÜRECİ ANLATTI!

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın Coronavirüs’e yakalandıklarını duyurmasının ardından, Melania Trump Coronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı. Bu süreçte yaşadıklarını anlatan First Lady, 14 yaşındaki oğulları Barron'ın da Coronavirüs’e yakalandığını ancak iyileştiğini açıkladı.

MELANIA TRUMP O SÜRECİ ANLATTI!

ABD Başkanı Donald Trump, 2 Ekim'de eşi Melania Trump ile kendisinin Coronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. 2 Ekim'den bu yana Beyaz Saray'da karantinada olan First Lady Trump bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

Yapılan son Coronavirüs testinin negatif çıktığını duyuran First Lady, "2 hafta önce Coronavirüs tanısı konduğunda aklıma ilk olarak oğlum geldi." dedi.

14 yaşındaki oğulları Barron Trump'a yapılan ilk testin negatif çıktığını belirten Trump, "Korkularım gerçek oldu ve tekrar test olduğunda sonucu pozitif çıktı. Neyse ki o güçlü bir çocuk, hiçbir semptom göstermedi." dedi. First Lady, Barron'ın Coronavirüs’ü atlattığını, test sonucunun negatif çıktığını belirtti.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ"

Tedavi sürecinde hafif belirtiler gösterdiğini anlatan First Lady, "Az semptom gösterdim ancak vücudumda çok yorgunluk hissettim. Daha çok vitamin kullanmayı ve sağlıklı beslenmeyi tercih ettim. Bizimle ilgilenen sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az" ifadelerini kullandı.

Trump "Aslında üçümüz aynı süreçte bunu yaşadığımız için mutluyum çünkü birbirimize yardımcı olabildik ve birlikte zaman geçirebildik. Son testimin negatif çıktığını mutlulukla duyuruyorum, en yakında zamanda işimin başına döneceğim" dedi.

Son Güncelleme: 15.10.2020 00:25:38
ETİKETLERmelania trump  donald trump  corona