UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ŞEREF SÖZÜ” MERAKLA BEKLENİYORDU…

Tolgahan Sayışman’ın başrolünde olduğu merakla beklenen dizi “Şeref Sözü” bu akşam saat 20.00’da Show TV’de sizlerle buluşuyor.

“ŞEREF SÖZÜ” MERAKLA  BEKLENİYORDU…

Başrolünde Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı “Şeref Sözü” dizisinin konusu ne?

Kahraman bir adamın, geçmişten bugüne taşınan bir çocukluk hayalinin, zor coğrafyalardaki, zor hayatların, köklerine sahip çıkarken, kendini de etrafını da yakıp yıkanların, evlat sevgisinin, imkansız aşkların, ölümün kıyısından kurtulmuşların, bir “Ada Masalı”nın ve şerefli olmanın hikayesi…

'Adabeyli Ailesi' sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamaktadır. 'Cihan Adabeyli'; koskoca bir servetin ve toprakların yegane sahibi, atadan kalma bir düzenin temsilcisidir.

Ansızın Adabeyli Adası'na bir telefon gelir ve 'Cihan Adabeyli'nin tüm hayatı geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin gelmesiyle değişir. Arayan 'İsra'dır.

'İsra'nın tek bir umudu vardır; o da 'Cihan Adabeyli'dir.

'İsra'nın Adabeyli malikanesine 'Cihan'ın eşi olarak gelmesiyle tüm düzen alt üst olacaktır.

Adabeyli Adası'nda 'İsra'nın gelişi ve yanında getirdikleriyle geçmişin sırları ortaya dökülecek, geleceğe dair büyük bir yangının fitili ateşlenecektir.

Verilen 'Şeref Sözü' geride kalan her şeyin yıkımına ve çok büyük acılarla sınanacak destansı bir aşkın doğumuna sebep olacaktır.

Son Güncelleme: 14.10.2020 19:25:12
ETİKETLERTOLGAHAN SAYIŞMAN  ŞEREF SÖZÜ