UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOP MEKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!

UçanKuş TV’nin Top Mekan listesi yenilendi!

TOP MEKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!

TOP MEKANLAR

1- MORINI/ ZORLU

Dekorasyonuyla tam bir İtalyan restoranı esintisi yaşatan Morini, eğer alıverişe çıktıysanız Zorlu Center’da dinlenmenizi ve sevdiklerinizle unutulmaz deneyimler yaşamanıza katkı sağlıyor...  Menüsüyle dünya standartlarıyla yarışan Morini, haftanın mekânlar listesinde…

2- MÜKELLEF KARAKÖY

Mükellef, Karaköy’ün ön cephesinde; denizden karaya doğru uzanan muhteşem tarihi yarımada manzarası, arka cephede ise; sizi bütün ihtişamıyla Galata Kulesi karşılıyor. Meze ve zeytinyağlılar dünyasının eşsiz lezzetlerinin olduğu Mükellef mekanlar listemizde yerini aldı.

3MIYABI/ETİLER

Sushi kültürünüz olmasa bile, parmağınızı ısıracaksınız. Eşinizle, dostunuzla güzel vakit geçireceğiniz Miyabi’de her çeşit sushiyi bulabilirisiniz. Dekoruyla da farklı bir ambiyans sunan Miyabi mekanlar listemizde…

4-ATLAS BALIK

Balık yerken güzel bir manzarayı karşınıza alıp keyif yapmak isteyenlerdenseniz, Atlas Balık tam da size göre… Gerek çalışanların kibar tutumları gerekse size gösterilen ilgi özel hissetmenize sebep oluyor. Deniz ürünlerinde çeşitlilikle sınır tanımayan Atlas Balık mekanlar listemizdeki yerini aldı.

5- WU SUSHI & COCKTAILS/BOMONTİ

Bomonti’de şüphesiz bir yükseliş var. Ve bu yükselişte geçtiğimiz yılın başında açılan, lezzetiyle hayran bırakan Wu Sushi & Cocktails yer aldı. Bu başarısıyla da mekanlar listemize girmeye başardı.

Son Güncelleme: 13.10.2020 17:23:41
ETİKETLERtop mekan  uçankuş tv