UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENOMEN GELİN ADAYI PAYLAŞIMIYLA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ!

Kalça operasyonu olduğu anları sansürsüz paylaşan fenomen gelin adayı Naz Mila büyük tepki çekti.

 FENOMEN GELİN ADAYI  PAYLAŞIMIYLA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ!

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran, ardından sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çeken fenomen gelin adayı Naz Mila, YouTube'da kalça operasyonu olduğu anları sansürsüz paylaştı. Gelin adayının, ülkesi Azerbaycan'ın savaşta olduğu sırada yaptığı bu paylaşım büyük tepki çekti.

İlk olarak adını evlilik programı ile duyuran Azerbaycanlı Naz Mila, sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarının ardından YouTube'dan yayınladığı video ile adından söz ettirdi.

Instagram'da 2 milyon takipçiyi aşan ve önceki paylaşımlarında kıyafet noktasında daha dikkatli olan gelin adayı son günlerde çıplak pozlar vermeye başlamıştı.

Naz Mila bu kez de YouTube kanalında kalça estetiği olduğu anları sansürsüz paylaştı. Ameliyat öncesi hazırlık aşamalarını anbean kayda aldıran gelin adayının videolarda kalçasının açıkça görünmesi takipçilerini yine kızdırdı.

Görüntülere herhangi bir sansür uygulamayan Naz Mila'ya takipçileri "Ülken şu anda savaşta sen nelerle uğraşıyorsun. Cidden yazık, Oturduğum yerden ben utandım. Bari sansür falan koysaydın" gibi yorumlar yaptı.

Aslen Azerbaycanlı olan Naz Mila, ismini ilk olarak izdivaç programıyla duyurmuştu.

 

Son Güncelleme: 12.10.2020 17:18:29
ETİKETLERnaz milla  fenomen