UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN BİTECEK?

Pandemi süreciyle birlikte kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) Türkiye gündeminde önemli bir yer edindi. Geçtiğimiz günlerde kısa çalışma ödenekleri hesaplara yatırıldı ve kısa çalışma ödeneğinin biteceği tarih bir ay daha yaklaştı.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN BİTECEK?

Son dönemlerde bitiş tarihi yaklaşırken tekrar tekrar uzatılan kısa çalışma ödeneği son gelişmelere göre kasım ayında bitecek. Ay içindeki çalışmanın ödemesi ertesi ayın ilk haftasında yapıldığı için son kısa çalışma ödeneklerinin aralık ayının ilk haftasında hesaplarda olması bekleniyor.

İBAN numarası ödeneğin hesaplara yatması için büyük önem taşıyor. Açıklamaya göre; İşsizlik maaşı veya kısa çalışma ödeneğinin hesabına yatırılması için ilk önce https://esube.iskur.gov.tr adresine giriş yapın. Sayfaya girdikten sonra IBAN bilgilerinizi girmek veya güncellemek için tıklayınız.” Sekmesine giriş yapın. Açılan sayfanın en altında IBAN kutusu yazan yere paranızın yatmak istediği hesabınızın İBAN numarasını yazın. Bilgilendirme metnini okuyup kabul ettikten sonra kaydetme tuşuna basınız. Bu işlemler sonrasında ödeneğiniz hesabınıza yatacaktır.

Son Güncelleme: 12.10.2020 12:40:03
ETİKETLERKISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ