UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BRAD PITT’E 100 BİN DOLARLIK DAVA!

ABD'li aktör Brad Pitt, dolandırıcılık iddiası ile karşı karşıya kaldı. Teksas'taki bir sağlık şirketinin CEO'su Pitt'in aleyhine 100 bin dolarlık tazminat davası açtı.

BRAD PITT’E 100 BİN  DOLARLIK  DAVA!

Ünlü aktör'e 100 bin dolarlık tazminat davası açan Christina, kendi kurduğu Katrina Kasırgası'nda evsiz kalanların yararına etkinlik gösteren Make It Right Foundation vakfı için Pitt ile ortak bir çalışma gerçekleştireceklerini konuştuklarını söyledi.

PARAYI ALDI, ETKİNLİĞE GİTMEDİ

Anlaşmaya göre, oyuncu, vakfın düzenlediği beş etkinliğe katılması gerekiyordu.

Ancak Brad Pitt, bunun için 40 bin dolar para almasına rağmen Kelli Christina'ya "Bir dahaki sefere" diyerek, randevuları geçiştirdi.

EVLİLİK KONUŞTU

Christina'nın iddiasına göre, Pitt ile etkinlik için başlayan konuşmaları daha sonra romantik bir yazışmaya dönüştü. Hatta ikili, online görüşme üzerinden evlilik bile konuştu.

Fakat işin ilginç kısmı Brad Pitt ve Kelli Christina'nın daha önce hiç yüz yüze gelmeden iletişim kurması.

Pitt'in avukatları Christina'nın iddialara yalanlayarak ünlü aktörün böyle bir anlaşma yapmadığı ve kimseden para almadığını savundu.

Avukatların öne sürdüğüne göre Kelli Christina, bir ya da birkaç internet dolandırıcısı tarafından tuzağa düşürüldü.

Brad Pitt'in hukuk ekibi, bu olayın benzer durumlarla karşılaşabilecek insanlar için de daha dikkatli olmaları konusunda bir örnek teşkil ettiğini belirtti.

Son Güncelleme: 9.10.2020 13:40:59
ETİKETLERbrad pitt