UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YETKİN DİKİNCİLER GENÇLERE SESLENDİ

Yetkin Dikinciler Cihangirde bir kafede otururken UçanKuş TV’den Onur Üçkarışoğlu’na görüntülendi. Tatili annesinin yanında kızı Lal ile birlikte geçiren ve sakin bir hayat süren Dikinciler, yayınlanan Naim filminin yarattığı etkiden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

YETKİN DİKİNCİLER GENÇLERE SESLENDİ

Yetkin Dikinciler, “Naim bizim için özel bir kahraman bize her nerede yaşıyor olursanız olun kendi inancınızı kültürünüzü yaşamalısınız, bariyerlerin önünü açtı, gençlere de her ne yapıyorsanız yapın emek verin çalışın, kendi halterinizi kaldırın, o halter neyse onu bulun bir şey yapıyorsanız tutku ve sevgiyle yapın” dedi.

Gençlere tavsiye vermeyi sevmediğini fakat kendi iç seslerini dinleyerek kendi yollarını bulabileceklerini belirten Dikinci, “pandemiyle birlikte yeni kurallar hakim oldu, her endüstri etkilendi. Yeni dünyada yaşayabilmenin kurallarını arıyor herkes ama bunları durduralım diyerek önleyemeyiz. Trafik kazası olduğunda trafiği kapatalım gibi bir şey çözüm değil, daha sağlıklı verimli nasıl dönüştürebiliriz onun peşinde koşmalıyız. Şu an yapımcılar fiziki olarak önünü göremeyebilirler ama bir çözüm bulunacağından eminim” dedi.

Kızının 2.5 yaşına girdiğini ve çocukların gelişmesi için sevgi, saygı, ilgi  ve şefkat olmaz ise zekanın da gelişemeyeceğini söyleyen Dikinci, kızının geleceği için endişe duyduğunu fakat korkmadığını, başka sesler varken bizde varız diyerek sevgi duyarak güvenerek yaşamasını istediğini ama hakim duygunun korku olmadığını belirtti.

Son Güncelleme: 9.10.2020 10:12:40
ETİKETLERyetkin dikinciler