UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGHAN MARKLE İLE İLGİLİ ŞOKE EDEN SÖZLER

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden eşi Meghan Markle ile birlikte ayrılan Prens Harry'nin kardeşi Prens William'ın aralarının açık olduğu iddialarının ardından bu kez Brothers (Kardeşlerin Savaşı) kitabındaki ayrıntılar gündeme oturdu. Kitabın yazarı Robert Lacey'e göre William, ailenin Markle yüzünden zarar gördüğünü düşünüyor ve onu "Ara bozucu" olarak tanımlıyor.

MEGHAN MARKLE İLE İLGİLİ ŞOKE EDEN SÖZLER

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile birlikte ülkeden ayrılıp ABD'ye yerleşmesinden sonra iki kardeş hakkında ortaya atılan iddiaların ardından son olarak Battle of Brothers (Kardeşlerin Savaşı) kitabındaki ayrıntılar gündeme oturdu.

Robert Lacey'nin kaleme aldığı Battle of Brothers adlı kitapta Prens William ile Prens Harry arasındaki bu gerilim mercek altına alındı.

Kitaba göre asıl gerilim, Prens William ile kardeşi Harry'in eşi Meghan Markle arasındaydı. Kitaptaki iddiaya göre William, Markle'ı ara bozucu olarak görüyordu.

Hatta iki kardeş arasındaki gerilimin başlangıcı, Prens Harry'nin ağabeyi William'a Markle ile evlenmeyi planladığını söylemesiyle başladı. Kitaptaki iddialara göre; Prens William, dayısı Charles Spencer'dan da aynı konuda Harry'yi uyarmasını istedi.

Yazar Lacey'in verdiği bilgiye göre; Prens William ile Meghan Markle'ın yıldızı bir türlü barışmadı. Taht sıralamasında babasından sonra gelen Prens William, kraliyet ailesinin geleceğinden de etmeye başladı.

William, Kraliyet ailesinin Meghan Markle nedeniyle zarar gördüğünü düşünüyor ve bu konuda Markle'ı bir bozguncu olarak görüyor.

Prens William'dan Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'a: Ara bozucu (Battle of Brothers kitabından

Lacey kitabında, Prens Harry ile Meghan Markle'ın aileden ayrılacaklarını açıklamalarından sonra Prens William yakın çevresinden bir arkadaşına "Hayatımız boyunca hep kardeşime kol kanat gerdim. Fakat artık bunu daha fazla yapamam. Biz farklı bireyleriz" dediğini de aktardı.

Son Güncelleme: 9.10.2020 00:51:12
ETİKETLERmeghan markle  prens harry