UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSMİN YENİ DOĞAN BEBEĞİ CORONA’YA YAKALANMIŞTI!

Katıldığı ses yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran genç kadının dünyası, yeni dünyaya getirdiği bebeğinin koronavirüs testi pozitif çıkınca başına yıkıldı.

 ÜNLÜ İSMİN YENİ DOĞAN  BEBEĞİ CORONA’YA YAKALANMIŞTI!

Üç gün çocuk yoğun bakımında kalan minik bebek hayata tutunda ve ailesiyle birlikte evine döndü.

Katıldığı American Idol adlı ses yarışmasıyla tanınan Casey Goode, iki hafta önce hayatının en mutlu günlerini yaşamaya hazırlanıyordu. Fakat o sırada içine düşeceği kabustan haberi bile yoktu.

Quigley adıyla tanınan Casey Goode, büyük bir heyecan içinde bebeğini dünyaya getirdi. Erkek bebeğe Maximilllian adı verildi. Fakat anne ve babası yeni doğan bebeğin mutluluğunu yaşayamadan kötü bir haberle sarsıldı.

Minik bebeğin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Henüz dünyaya gözlerini açan bebek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Üç gün çocuk yoğun bakımında kalan minik Maximillian sonunda hayata tutundu ve ailesiyle birlikte hem yoğun bakımdan hem de hastaneden çıkıp evine gitti.

Casey Goode mutlu haberi Instagram sayfasından takipçilerine duyurdu. Goode hastaneden taburcu edildiklerini bildirmekten mutluluk duyduğu mesajını yazdı. Maximillian'ın koronavirüsten kaynaklanan semptomlarının çoğunun kaybolduğunu da belirtti Goode.

Genç anne, bebeğinin ateşinin geçen cumartesi gününden bu yana normal olduğunu, oksijen seviyesinin de olması değere geldiğini belirtti. Minik Maximillian'ın normal bir yeni doğan gibi yediğini ve uyuduğunu da ekledi. Bebeğin sadece biraz burun akıntısının kaldığını anlattı. Goode kendisini ise hastalıkla ilgili hiçbir semptom göstermediğini de ekledi.

Casey Goode ve kocası Alex'in ilk bebeği Maximillian, geçtiğimiz 18 Eylül'de dünyaya geldi. Bir gün sonra da minik bebeğe yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Minik Maximillian'ın virüsü, kendisine bakan bir hastane görevlisinden kaptığını sosyal medya hesabında yazdı Goode.

Haberi aldıklarında şoke olduklarını anlatan Goode, takipçilerinden kendileri için dua etmelerini de istedi. Sonunda doğar doğmaz kononavirüse maruz kalan Maximillian, hayata tutunmayı başardı ve anne- babasıyla yaşayacağı eve gitti.

Son Güncelleme: 8.10.2020 18:47:29
ETİKETLERCasey Goode  bebak  coronavirüs