UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POLİSLERİ GÖRÜNCE ELİNDEKİ MASKEYİ KOLUNA TAKTI!

Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan, Türkiye dahil birçok ülkede etkisini gösteren korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekiplerince maske, mesafe ve hijyen kontrolleri gerçekleştiriliyor.

 POLİSLERİ GÖRÜNCE ELİNDEKİ  MASKEYİ KOLUNA TAKTI!

Kent genelinde kafeler, oturma parkları, cadde ve sokaklar ile insan yoğunluğunun olduğu alanlarda korona virüs denetimlerini gece yarısına kadar sürüyor.

Kafe ve restoranlarda da denetimlerini sürdüren ekipler, girişte ateş ölçümü yapılıp yapılmadığını ve el dezenfektanı cihazlarını kontrol ediyor. Ayrıca kafe ve restoran işletmecileri, masalar arası sosyal mesafenin sağlanması ve yoğunluğun önlenmesi konusunda da uyarılarda bulunuyor. Bazı işletmelerde ise maske takmamaktan tutanak tutuldu.

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında denetim yapan ekiplere rağmen elindeki maskeyi koluna takan 17 yaşındaki bir genç, “Niye çekiyorsun?” diyerek muhabire tepki gösterdi. Uyarılar üzerine kolundaki maskeyi yüzüne takan genç, polisin kimlik istemesi üzerine “kimlik yanımda yok ne yapayım?” diyerek de zorluk çıkarttı. Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti (TC) kimlik numarasını veren genç hakkında maske takmamaktan hakkında tutanak tutuldu.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 8.10.2020 00:21:39
ETİKETLERPOLİS  KIRIKKALE  MASKE