UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘’BENİ DE GİZLİCE KAYDETTİ!’’

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'a bir darbe de kayınpederinden! “Beni de gizlice kaydetti” diyerek dava açtı

‘’BENİ DE GİZLİCE KAYDETTİ!’’

Necati Şaşmaz ile 8 yıllık eşi Nagehan Kaşıkçı’nın çekişmeli boşanma davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın boşanma davasında yeni bir gelişme yaşandı. Bu ay sonunda yeni duruşması görülecek olan dava öncesi Necati Şaşmaz’a eşine ait ses kayıtları ve WhatsApp yazışmalarını gizlice kaydedip mahkemeye sunduğu için ayrı bir dava açıldı. Nagehan Kaşıkçı Whatsapp’ta ailesiyle yaptığı yazışmaların kendisinden izinsiz şekilde ele geçirildiği belirtmiş ve mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme Şaşmaz hakkında ‘özel hayatın gizliliğini ihlal etme’ ve ‘zincirleme şekilde haberleşmenin gizliliği ihlali’ nedeniyle iddianame düzenledi ve 12  yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Merak konusu olan yazışmalarda Kaşıkçı’nın ailesine Necati Şaşmaz’la yaşadığı sorunları anlattığı, eşinin başka kadınlarla aşk mesajlarını yakaladığını ailesine anlattığı, ailesinin de “O zaman boşan” dediği iddia edildi.

İSTENEN CEZA 20 YILA ÇIKTI

Öte yandan 49 yaşındaki Necati Şaşmaz’a bir şok da 51 yaşındaki kayınpederi Ahmet Kaşıkçı’dan geldi. Kaşıkçı da damadının kendisini konuşmak için çağırıp sesini kaydettiği ve bu kayıtları da izinsiz mahkemeye sunduğu için şikayetçi oldu.

Anadolu Cumhuriyet BaşSavcılığına başvurduğu soruşturmayı yürüten savcılık bu kez de Necati Şaşmaz’ın kayınpederine karşı olan eylemi nedeniyle 8 yıl hapis istemiyle yargılanması için dava açtı.

 

Son Güncelleme: 7.10.2020 19:29:33
ETİKETLERnecati şaşmaz  dava