UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGÜ NAMAL’IN KAYBETTİĞİ EŞİ AHMET ORAL’I KOMŞULARI ANLATTI!

Muğla'nın Köyceğiz'e bağlı Yayla Mahallesi'nde sakin bir hayatı yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu Özgü Namal'ın Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümü akrabalarını olduğu kadar yaşadığı mahalledeki insanları da üzdü. Mahalle sakinleri, Oral'ın sürekli yardıma muhtaç birisi olup olmadığını kendilerine sorduğunu ve yardımda bulunduğu ifade etti.

 ÖZGÜ NAMAL’IN KAYBETTİĞİ EŞİ  AHMET ORAL’I KOMŞULARI ANLATTI!

Kurtlar Vadisi'ndeki Avukat Elif Eylül rolü ile hafızalara kazınan Özgü Namal ve eşi Ahmet Serdar Oral yaklaşık 5 yıl önce Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Yayla Mahallesi'ne yerleşti. Dün, Ahmet Serdar Oral kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Özel uçakla İstanbul'a gönderilen Ahmet Oral, Kanlıcadaki Aile mezarlığına defnedildi.

Yayla Mahallesi'ndeki bakkal işleten Şeniz Güçlü, Yeni gelmişlerdi zaten köyümüze çok iyilerdi. Ahmet Bey çok iyi insandı, gelip gidiyordu. Alışverişini kendi yapıyordu. Vefat haberini aldıktan sonra şaşırdık. İnsanlara çok yardım ederdi. Ben 40 senedir market işletmeciliği yapıyorum. Ahmet Bey'le sürekli görüşürdük. Her gün geliyordu, yazın burada kalıyordu. Özgül Namal ile mutlu bir beraberlikleri vardı, ne zaman buraya gelseler onları zaman zaman ziyaret ederdik. Bakkala kendisi tek gelirdi, sigara alıp hal hatır sorar giderdi dedi.

Mahalle Muhtarı Muhtar Halil Demir, Oral'ın yardımsever biri olduğunu belirterek, 2 yıldır muhtarlık görevini yapıyorum, köyümüz küçük ve şirin bir köy. Ahmet Bey tabi 3-4 yıl oldu mahalleye yerleşeli. Bir buçuk iki senedir de bu evinde oturuyordu. Çok sevilen, sayılan bir kişiydi. Özgü hanım olsun, Ahmet Bey olsun çok iyilerdi. 2 tane küçük çocukları vardı. Allah rahmet eylesin. Ahmet Bey çok iyi bir insandı, yardımseverdi. Mahallede birçok insana yardımcı oldu. Zaman zaman bize sorardı, yarım edilecek birileri var mı diye. Bir hafta önce gelmiş ama biz görüşemedik, ben yoktum burada öldüğünü duyduk, Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah, komşuluğu çok iyiydi dedi.

Köyde yaşayan Aydemir Erdoğan ise, Bu köyde oturuyorum, iyi insanlardı ve çok yardımseverlerdi, garibanlara yardım eden birisiydi. Tanışma fırsatımız olmadı ama köyde hep duyuyorduk. Bayağı duydum hayırsever olduğunu, iyilik yaptığını. Komşular olarak çok üzgünüz. Burada ünlü birinin yaşaması ve yardımsever olması bizim için iyiydi, mekanı cennet olsun diye konuştu.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 7.10.2020 17:10:17
ETİKETLERözgü namal    kalp krizi  vefat serdar oral