UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EŞİNE İŞKENCE YAPAN KOCADAN KAN DONDURAN İFADELER!

Şanlıurfa’da eşini günlerce eve kapatıp işkence ettiği ortaya çıkan ve uyguladığı insanlık dışı şiddetle Türkiye’nin gündemine oturan İ.A isimli cani Emniyetteki İfadesinde karısının kendisini aldattığı iddiası ile darp etiğini söyledi. Şanlıurfa'da emniyet ifadesinde çarpıcı son dakika detaylarının aldığı ve yaptığı alçakça işkenceleri darp olarak adlandıran İ.A. kan donduran rahatlıkta "Karımın beni aldattığından şüpheleniyordum. Bu nedenle onu darp ettim" dedi.

EŞİNE İŞKENCE YAPAN KOCADAN KAN DONDURAN İFADELER!

Şanlıurfa'da dün eşine işkence yaparak Türkiye'nin gündemine oturan İşkenceci eş İ.A Emniyetteki İfadesinde eşinin kendisini aldattığı iddiası ile darp etiğini söyledi İ.A. "Eşim beni aldattığından şüpheleniyordum onun için onu darp ettim" diye ifade verdi.

SON DAKİKA CANİ KOCANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Şanlıurfa'da dün eşine işkence yapan İ.A polis tarafından yakalandı. Olay Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı SSK caddesinde meydana geldi. İddiaya göre İ.A isimli şahıs imam nikâhlı yabancı uyruklu eşine 5 gün boyunca işkence etti. Bir binanın 6. katındaki odaya kilitleyen Eşi İ.A. 5 gün darp ettiği kadını o halde bırakıp kayıplara karıştı.

Yakalanan cani koca ifadesinde karısını aldatma suçuyla itham ederek yaptıklarını normal göstermeye çalıştı. "Karımın beni aldattığından şüpheleniyordum onun için ben de onu darp ettim" diyen işkenceci eş ifadesini görenleri şaşkına çevirdi.

Son Güncelleme: 7.10.2020 14:59:11
ETİKETLERşiddet  kadın