UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KORKUDAN SOKAĞA ÇIKAMIYORLAR!

Akıllara durgunluk veren olay Gaziantep'te yaşandı! Son dakika haberine göre yeğenlerini taciz ettiği gerekçesiyle tutuklu alan kişişnin serbest kalması sonrası talihsiz çocuklar sokağa çıkamıyor. Uzun yol şoförlüğü yapan 38 yaşındaki S.S, eşinin kendisini aldatması sonrasında boşanma kararı aldı. Eşinin dört çocuğuna şiddet uyguladığını, iki çocuğunun dayıları tarafından cinsel tacize maruz kaldığını öne süren S.S, 'Çocuklarımı taciz eden bu kişinin tutuklanmasını istiyorum.' dedi.

KORKUDAN SOKAĞA ÇIKAMIYORLAR!

Geçtiğimiz günlerde DHA mikrofonlarına konuşan talihsiz kızların feryatları sosyal medyada en çok paylaşılan haberler arasında yer almıştı. 12 ve 14 yaşlarındaki iki kız kardeş dedelerinin evlerine gittiklerinde öz dayıları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarını ifade ederken annelerinin de kendilerine şiddet uyguladığını belirttiler. Son dakika gelişmesine göre dayılarının serbest kalması sonrasında büyük korku yaşadıklarını söyleyen çocuklar babaları olmadan sokağa çıkamıyorlar.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRAYAN İKİ KARDEŞ KORKUDAN SOKAĞA ÇIKAMIYOR!

Gaziantep'te uzun yol şoförlüğü yapan S.S. (38), kendisini aldattığı iddiasıyla boşandığı eşinin 4 çocuğuna şiddet uyguladığını, 12 ve 14 yaşındaki iki kızının ise dayılarının tacizine maruz kaldığını öne sürdü. S.S., taciz iddiasıyla 3 ay tutuklu kalan eski kayınbiraderinin serbest kalmasının ardından çocuklarının korkudan sokağa çıkamadığını belirterek, "Çocuklarımı taciz eden bu kişinin yeniden tutuklanmasını istiyorum" dedi.

Uzun yol şoförlüğü yapan S.S., iddiaya göre bu yılın şubat ayında kendisini aldattığını öğrendiği eşi C.Ç. ile tartıştı. Bu tartışmanın ardından o dönem evli olduğu eşinin şikayeti üzerine mahkeme tarafından S.S.'ye uzaklaştırma kararı verildi. Aynı süreçte eşinin boşanma davası açması üzerine S.S., çocuklarının velayetini almak üzere mahkemeye başvurdu. Mahkeme de çocukların velayetinin dava sürecinde babada kalmasına karar verdi.

ŞİDDET VE TACİZ İDDİASI

S.S., en küçüğü 7 en büyüğü ise 14 yaşında olan 4 çocuğunun psikolojilerinin bozuk olduğunu fark ettiğini söyledi. Bu süreçte teyzesinin kızının en büyük kızı olan 14 yaşındaki S.S. ile konuştuğunu anlatan baba, "Kızım, kuzenime annesinin beni aldattığını ve bunu kimseye anlatmamaları için kardeşleri ile birlikte şiddete maruz kaldığını anlatmış. Kızım aynı zamanda annesi tarafından dedesinin evine yollandıkları sırada kendisi ve küçük kardeşi E.S.'nin öz dayıları olan B.E.Ç. tarafından cinsel istismar edilmiş. Bu olayları kuzenim bana anlatınca büyük şok yaşadım. Kızımla görüşünce bana doğru olduğunu söyleyince hemen polise başvurdum" dedi.

'BEN OLMADAN SOKAĞA ÇIKAMIYORLAR'

Güvenlik güçlerince gözaltına alınan B.E.Ç.'nin iki yeğenine yönelik cinsel istismar iddiaları üzerine tutuklandığını anlatan S.S., "Bu olaydan sonra şikayette bulununca eski kayınbiraderim tutuklandı. Ama haziran ayı başında yapılan duruşmada, B.E.Ç., cinsel istismara yönelik fiziksel bulguya rastlanmadığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı" dedi.

B.E.Ç.'nin serbest kalmasıyla şoke olduğunu, çocuklarının ise büyük korku yaşamaya başladığını ifade eden S.S., "Çocuklarım hem bana hem de pedagoglara uğradıkları istismarı anlattı. Ancak fiziksel bulgu olmadığı için bu kişi serbest bırakıldı. Şimdi çocuklarım büyük korku yaşıyor. Eskiden oldukça hareketli olan çocuklarım şimdi korkudan dışarı çıkamıyor. Her an dayılarını görecekleri, şiddet veya tacize uğrayacakları endişesiyle ben olmadan sokağa çıkamıyorlar" diye konuştu.

'12 YAŞINDAKİ KIZIM E.S., EVİN BALKONUNDAN ATLAMAYA KALKIŞTI'

S.S., olayın ardından çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu belirterek, "Mahkemenin dayılarını tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktığını öğrenen 12 yaşındaki kızım E.S., evin balkonundan atlamaya kalkıştı. Kızımı intihardan son anda vazgeçirdim. Şimdi yeniden intihara kalkışacağı endişesiyle çocuklarımı yalnız bırakamıyorum. Tek isteğim tacize maruz kalan çocuklarıma ve bana hayatı zindan eden kişinin yeniden tutuklanmasıdır" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 7.10.2020 09:46:55
ETİKETLERşiddet