UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANGELINA İLE BRAD’İN VELAYET DAVASI!

Bir zamanlar Brangelina olarak anılan Brad Pitt ile Angelina Jolie arasındaki sular durulmuyor. Bir zamanların örnek çifti boşanmanın ardından şimdi de altı çocuklarının velayeti için kanunlar önünde birbirleriyle karşı karşıya geldi.

ANGELINA İLE BRAD’İN  VELAYET DAVASI!

Oscar ödüllü aktör Brad Pitt (56) ile dört yıldır boşanma sürecinde olduğu Angelina Jolie (45) velayet krizi yaşıyordu. Brad Pitt de Angelina Jolie de çocuklarının velayetini yüzde 50 yüzde 50 üzerlerine almak istiyor. Ancak bunun için önlerinde zorlu bir mahkeme süreci var. İlk duruşma da 5 Ekim Pazartesi günü yapıldı.

Bu davayla ilgili olarak ET Online’a konuşan bir kaynak, “Brad velayeti yüzde 50 yüzde 50 bölüşmek istiyor. Angelina da bu konuda adaletli davranmak istiyor. Çocukları için çok yapıcı. Brad bunu denemek için çok umutlu çünkü ortak ebeveynliğin önemli olduğunu düşünüyor” dedi.

Çifte yakın bazı kaynaklar 56 yaşındaki Brad Pitt'in velayet için mahkemeye gitmeye pek sıcak bakmadığını, işin bu noktaya gelmemesi için çok uğraştığını belirtti. Ancak yine aynı kaynağa göre başka çaresi kalmayınca da bunu kabul etti.

Bu arada Pitt ile 45 yaşındaki eski eşi Angelina Jolie de duruşma için sıkı hazırlıklara girişti. Us Weekly'nin iddiasına göre Pitt'in hukuk ekibinin, Jolie'nin 1999'daki Aklım Karıştı filminden rol arkadaşı Jillian Armenante'yi velayet duruşmasında ifade vermesi için aramayı planladığı ortaya çıktı.

Pitt için 21 Eylül'de dosyalanan tanık listesinde bir terapist, güvenlik görevlisi ve çok sayıda psikolog yer alıyor. Bu arada Jolie tarafı da boş durmuyor. Pitt’in velayet davasında ifade vereceğini ve Jolie'nin avukatları tarafından çapraz sorguya çekileceğini iddiaları da ortaya atıldı.

Jolie ve Pitt’in Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) ve ikizler Knox ile Vivienne (12) olmak üzere üçü evlatlık, üçü biyolojik altı çocuğu için başlayan velayet davası süreci 23 Ekim’de sona erecek.

Son Güncelleme: 7.10.2020 09:02:12
ETİKETLERbrad pitt  angelina jolie