UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇETE LİDERİ YAKALANDI!

İstanbul Beylikdüzü’nde gençlere ve çocuklara uyuşturucu satan Suriye uyruklu bir çeteye operasyon düzenlendi. Rus askerlerin üniformalarında kullandığı ‘çift kartallı’ armayı omzuna dövme olarak yaptıran çete lideri Rami A. Ve 6 adamı gözaltına alındı.

ÇETE LİDERİ  YAKALANDI!

CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday’ın özel haberine göre, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Suriye uyruklu kişilerin oluşturduğu bir uyuşturucu çetesini takibe aldı.

ÇİFT KARTALLI DÖVMELİ ÇETE LİDERİ YAKALANDI

Görgü tanıkları, uyuşturucu çetesi lideri olan kişinin, Suriye’deki Rus askerlerin üniformalarında kullandığı ‘çift kartallı’ armayı omzuna dövme olarak yaptırdığını söyledi…

Polis, dövmeli çete lideri ve adamlarını yakalamak için çalışmalarına hız verdi. Düzenlenen operasyonla Suriye uyruklu 37 yaşındaki Rami A. Gözaltına alındı. Üzerinde bir miktar satışa hazır uyuşturucu bulundu.

Zanlının kolunda, görgü tanıklarının da söylediği gibi ‘çift kartallı’ dövme bulundu. Çete liderinin evinde yapılan aramalarda da, ekmek ve süt şişelerinin içinde 12 parça halinde 2 kilo 43,9 gram esrar, 6 adet telefon, bin 600 lira para ele geçirildi. Yapılan operasyonda adreste bulunan Abdullah M. (20), Muhammed M. (20), Mohamad A. (25), Amran Al Z. (26) ve Hani H. (27) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Çıkartıldıkları mahkemece tutuklanan 6 kişi cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 6.10.2020 13:37:22
ETİKETLERbeylikdüzü