UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALIŞIK O İDDİALARA NET CEVAP VERDİ!

Kerem Alışık, kendisi gibi oyuncu olan Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığına dair çıkan iddialara yanıt verdi. Alışık, "Biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşan iki arkadaşız" diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

ALIŞIK O İDDİALARA NET CEVAP VERDİ!

Kerem Alışık'ın, kendisi gibi oyuncu olan Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kerem Alışık da söz konusu iddiaları "Asla böyle bir şey yok" diyerek reddetmişti.

İkili hakkında bu kez de, Beykoz'da ev kiraladıkları ve beraber yaşadıklarına ilişkin bir iddia ortaya atıldı.

Alışık basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu, "Yine "iddiaya göre" denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. O zaman insan da mecburen aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyor.  Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin. Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki biraz anlayıp, dinlemeye çalışılsa, biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği. Ama bu durumda sabırla, dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle; biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu." dedi.


Son Güncelleme: 5.10.2020 17:08:57