UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YASİN OBUZ’DAN ÇOK KONUŞULACAK İTİRAF

Yemekteyiz, Masterchef ve Survivor’a katılarak adından çokça söz ettiren televizyon fenomeni Yasin Obuz CNN TÜRK’te yayınlanan Sorgu Sual programına konuk oldu.

YASİN OBUZ’DAN ÇOK KONUŞULACAK İTİRAF

Katıldığı yarışmalarda annesinden ve kız kardeşlerinden bahseden ancak babasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Yasin Obuz ‘Çocukken babamdan dayak yedim, büyüdüğüm evde şiddet vardı. Babamla görüşmüyorum, bir gün çocuğum olursa babasız büyümeyecek!’ açıklamasında bulunarak öfkeli karakter yapısının altında bir çocukluk travması olabileceğinden bahsetti.

Survivor’dan döndükten sonra kendisine gelen teklifi değerlendirerek şarkı yapan Yasin Obuz, ‘Ses eğitimi aldınız mı?’ sorusuna ‘4-5 günlük hızlandırılmış eğitim aldım, ben şarkıcı değilim, rap yapmak için ses eğitimi almaya gerek yok, şarkı yapmak hayalimdi, hayalimi gerçekleştirdim. Demet Akalın ve Alişan şarkımı çok beğendi.’ diyerek sesine gelen kötü eleştirilere karşılık verdi.

Yasin Obuz ‘Nasıl geçiniyorsunuz?’ sorusuna ‘Pilavcı dükkânımdan elde ettiğim gelir ile geçiniyorum, şarkımdan hiç para kazanmadım’ diyerek 1 haftada 12 milyon izlenen ‘ALA’ klibinden hiç para kazanmadığını açıkladı.

Sorgu Sual programı sunucularından Melis Özcan’ın ‘Emeğinizin karşılığını alıyor musunuz?’ sorusuna ‘Emeğimin karşılığını ilerleyen aylarda göreceğim, alabilecek miyim alamayacak mıyım? Emeğimin karşılığını şu an da bilmiyorum.’ diyerek samimi bir cevap verdi.

Survivor 2020 yarışmacıları Yasin Obuz, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı adadan gelmelerinin ardından birbirleri hakkında sert açıklamalar yapmıştı.

Sorgu Sual programında ‘ALA’ klibinin çok fazla dısslike almasından bahseden Yasin Obuz , ‘Barış ve Nisa’nın fanları yüzünden klibim çok disslike aldı, onlar benim düşmanım, basit işler peşinde koşan insanlarla benim işim olmaz, ben ucuz bir insan değilim’ diyerek yine iddialı bir açıklamada bulundu.

Son Güncelleme: 4.10.2020 14:18:09
ETİKETLERyasin obuz