UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NEFES ALMAKTA SORUN YAŞIYOR

Corona virüsüne yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın önlem amaçlı olarak hastaneye kaldırıldığı açıklansa da kritik bir iddia ortaya atıldı. CNN International'a konuşan bir kaynak Trump'ın nefes alıp vermede problem yaşadığını öne sürdü.

NEFES ALMAKTA SORUN YAŞIYOR

Trump, hastaneye kaldırılmadan önce bir video paylaşmış ve “Herkese inanılmaz destekleri için teşekkür ediyorum. Walter Reed Hastanesi’ne gidiyorum. İyiyim ama her şeyin yolunda olduğundan emin olmalıyız. First Lady de gayet iyi. Çok teşekkürler, minnettarım. Bunu asla unutmayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak ABD basını durumun resmi açıklamalardan daha ciddi olduğunu öne sürdü. CNN’e konuşan bir kaynak, Trump’ın nefes alıp vermesiyle ilgili endişelerin bulunduğunu iddia etti. “Bu ciddi bir durum” diyen ismini vermeyen kaynak, Trump’ın çok yorgun ve bitkin olduğunu söyledi.

REMDESİVİR VERİLMEYE BAŞLANDI

Beyaz Saray Doktoru Sean Conley de Trump’ın hastaneye naklinden sonra açıklamalarda bulundu. Yazılı açıklama yapan Conley, “Walter Reed ve Johns Hopkins’ten uzmanlarla yaptığımız görüşmelerden sonra Başkan’ın Walter Reed Askeri Hastanesi’ne götürülmesini tavsiye ettim. Mutlulukla söyleyebilirim ki Başkan’ın durumu iyi ve oksijen takviyesi almaya ihtiyaç duymuyor. Remdesivir tedavisinin ilk dozunu uyguladık” dedi.

ÇOCUKLARI DUA İSTEDİ

Trump’ın hastaneye kaldırılması sonrası çocukları Eric ve Ivanka Trump da sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Son Güncelleme: 3.10.2020 08:31:30
ETİKETLERcorona  coronavirüs