UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALİL SEZAİ NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

67 yaşındaki komşusunu dövdüğü için Maltepe Cezaevi’ne konulan Halil Sezai’in diğer mahkumlarla kavga ettiği ve bu kavgada darp edilerek hastaneye sevk edildiği iddiası ortalığı karıştırdı..

  HALİL SEZAİ NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

15 gündür cezaevinde tutulan Halil Sezai’nin cezaevinden  Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bilgisi teyit edildi…

Fakat Sezai’nin cezaevindeki arbede yüzünden mi yoksa başka bir nedenle hastaneye nakledildiği açıklanmadı… Sezai'nin ailesi Halil Sezai'nin kavgaya karıştığı iddialarını yalanladı.

Halil Sezai'nin avukatı ise şu açıklamayı yaptı, 

Kamuoyunun dikkatine;

Müvekkilim Halil Sezai hakkında cezaevinde saldırıya uğradığına dair asılsız ve gerçek dışı haberler medyada yer almıştır. Müvekkilim cezaevinde tek kişilik bir hücrede kalmakta olup herhangi bir saldırı eylemine maruz kalması mümkün değildir. Müvekkilin hastaneye sevk edilmesinin sebebi ise; daha önce yaşadığı bir rahatsızlık ile ilgili sağlık kontrolünden geçirilmesi gerekliliğidir. Kamuoyunun, aksi yönde çıkan asılsız ve gerçek dışı haberlere itimat etmemesi gerekmektedir. Saygılarımla.

Av. Ahmet GÜREL

Olayın detayları bu akşam saat 20:15’te Canlı Masa’da olacak!!!


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 2.10.2020 18:31:09