UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLEN ÜNLÜ OYUNCUNUN KIZ KARDEŞİ, ENİŞTESİNİN YANINA TAŞINMIŞTI!

Geçtiğimiz Temmuz ayında oğluyla birlikte gittiği gölette boğularak hayatını kaybeden ünlü oyuncu Naya Rivera'nın kız kardeşi, boşandığı eşinin yanında taşındı. Farklı söylentilere yol açan bu duruma ünlü oyuncun eski eşi "İnsanların bu konuda söyledikleri üzücü" diyerek tepki gösterdi.

ÖLEN ÜNLÜ OYUNCUNUN KIZ KARDEŞİ,  ENİŞTESİNİN YANINA TAŞINMIŞTI!

California'daki Piru Gölü'ne dört yaşındaki oğlu Josey ile birlikte yüzmeye giden ve günler sonra cansız bedeni bulunan Glee dizisinin yıldızlarından Naya Rivera'nın 25 yaşındaki kardeşi Nickayla Rivera ile eski eşi ve oğlunun babası Ryan Dorsey aydı evde yaşamaya başladı.

Nickayla Rivera ile Ryan Dorsey, bu ay içinde sık sık California'da görüldü. Nickayla Revera ve Ryan Dorsey, kimi zaman Josey ile parkta oynarken kimi zaman da alışveriş ederken görüntülendi.

Bu durum da farklı söylentilere yol açtı. İşte tüm bu söylentilere Nickayla Rivera sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Pek de hoş olmayan bu söylentilere önce Nickayla Rivera sonra da Naya Rivera'nın eski eşi Ryan Dorsey sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Pek de hoş olmayan bu söylentilere önce Nickayla Rivera sonra da Naya Rivera'nın eski eşi Ryan Dorsey sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Dorsey "Çünkü biliyorum ki insanların yazdığı 50 tane pozitif yorumun içinde 5 tane de negatif çıkar. O negatif yorumlar da aklınızdan bir türlü çıkmaz" dedi.

Dorsey, "Kendim hakkında düşünüyorum da hala bir annem olduğu ve benim yaşamıma yardım eli uzattığı için şanslı hissediyorum. Sonra da oğlumun aynı şansa sahip olamayacağını düşünüyorum. Bu beni üzülmenin de ötesinde duygulara yöneltiyor. Kendime "neden?" diye soruyorum. "O çocuk bunu hak etmek için ne yaptı?" Onun bunları hak edecek bir şey yapmadığını biliyorum. Fakat insanların bu konuda söyledikleri üzücü" diye konuştu.

Son Güncelleme: 1.10.2020 18:02:32
ETİKETLERNaya Rivera  ölüm  oyuncu