UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ İSİMDEN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Çocukken aile işi şiddetle tanıştığını anlatan 50 yaşındaki Mariah Carey, çareyi genç yaşta Tony Mottola ile evlenmekte bulduğunu dile getirdi.

YILDIZ İSİMDEN YILLAR  SONRA GELEN İTİRAF!

Mottola'nın aslında bir zorba olduğunu başlarda anladığını belirten şarkıcı, eşinden kaçması gerekirse kullanabileceği ve kendisine gereken her şeyi bir çantaya koyup yatağının altında beklettiğini itiraf etti.

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Mariah Carey'nin, 'The Meaning of Mariah Carey' adlı kitabı okuyucuyla buluştu.

Carey, 1993 yılında yapımcı Tony Mottola ile yaptığı ilk evliliğiyle ilgili bilinmeyenleri de anlattı. 50 yaşındaki Carey, aslında genç yaşta evlilik yapmayı hiç düşünmediğini belirtti.

Ailesinden kurtulmak için böyle bir karar verdiğini de itiraf eden Mariah Carey, henüz küçücük bir çocukken aile içi şiddetle tanıştığını ifade etti.

Kendi ailesi içinde bile kendisini davetsiz misafir olarak hissettiğini belirten Carey, sonunda çareyi genç yaşta evlenmekte bulduğunu dile getirdi.

Yapımcı eşi Tony Mottola'nın bir zorba olduğunu aslında başlarda anladığını belirten şarkıcı, eski eşini kaçışı mümkün olmayan bir kişi olarak tanımladı.

Mariah Carey'in kitabında yazdığına göre; Tony Mottola'dan kaçması gerekirse kullanabileceği ve kendisine gereken her şeyi bir çantaya koyup yatağının altında bekletti.

Bütün bunlara rağmen ilk eşine saygı duyduğunu ve onun kendisini ailesinden koruduğunu da belirten Carey, o dönem katıldığı bir yemekte, dönemin ünlü sporcularından Derek Jetter ile tanıştı.

Bunun eşinden kaçmak için bir fırsat doğduğunu düşünen Mariah Carey, Derek Jetter'ı 'ruh eşimdi' diyerek tanımladı.

Carey, satırlarında evliliğinde yaşadığı cehennemin diğer tarafında güzel bir şeyler olabileceğine dair bir umut verdiğini de anlattı.

Şarkıcı, bu ilişki her ne kadar çok uzun sürmese de kitabında Derek Jetter'a, kendisini eşinden kurtardığı için teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2020 23:34:06
ETİKETLERMariah Carey  Şiddet