UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'MAĞDURU ÇOK İYİ OYNUYORLAR!'

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Halil Sezai’nin darp olayı ile ilgili her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Hafta içi her gün UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan ‘Canlı Masa’ programına telefon ile bağlanan Halil Sezai’nin kız kardeşi Duygu Paracıkoğlu, ağabeyi hakkında son gelişmeleri anlattı.

'MAĞDURU ÇOK İYİ OYNUYORLAR!'

UçanKuş TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ‘Canlı Masa’ya telefon ile bağlanan Duygu Paracıkoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar geldi. Ağabeyi Halil Sezai’nin nezarethanedeki son durumunu anlatan Paracıkoğlu, ağabeyinin çok pişman olduğunu dile getirirken, Halil Sezai’nin kumpasa getirildiğini iddia etti. Aynı zamanda Paracıkoğlu, Hüseyin Meriç ve oğlunun mağduru çok iyi oynadıklarını ifade etti.

Duygu Paracıkoğlu canlı yayında ‘Canlı Masa’ ekibinin soruların yanıtladı. Paracıkoğlu; ‘’Ağabeyimin bir yemek programı çekiyordu. Sürekli Hüseyin Meriç ‘ölüm Allah’ın emri’ diyip, Youtube’dan ölüm ayetleri, sela ve ezan sesi açıyordu. 67 yaşında kendini zavallı bir adam gibi gösteriyor, böyle bir adam değil… Mağduru çok güzel oynuyorlar.... Ümitcan gibi bir sürü örnek var. Onun gibi insanlar dışarıda benim ağabeyim içeride… Bu nedir ya ağabeyim içeride yatıyor. Biz dışarıda ölüyoruz. Annem zaten ölü gibi geziyor. Ben ağabeyim için korkuyorum. Benim ağabeyim ne yaptı ki. Adam mı öldürdü? Hırsızlık mı yaptı?’’ ifadelerine yer verirken, ‘’abim pişman yaptığından dolayı. ‘Annem neden yaptın oğlum?’ dedi. Ağabeyim ise sorma anne çok pişmanım. Utanıyorum yaptığım için’ dedi. 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 30.09.2020 23:45:54