UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'TAN SAMİMİ İTİRAFLAR!

“Masumlar Apartmanı”nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah, partneri Birkan Sokullu’ya nasıl bir mesaj gönderdi? İşte UçanKuş’a özel açıklamalar!

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'TAN SAMİMİ İTİRAFLAR!

Masumlar Apartmanı dizisinin başarılı oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, havalar iyice soğumadan arkadaşlarıyla birlikte Kız Kulesi’nin tadını çıkardı.

Üsküdar’da Kız Kulesi’ne karşı gece saat 03.00'te görüntülenen oyuncu, yoğun set temposundan kendisine zaman ayıramadığını, ayırdığı zaman ise sakin Kız Kulesi manzarası eşliğinde oturup dinlendiğini belirtti.

Farah Zeynep Abdullah'ın, kendi özel hayatında dizideki rol arkadaşı Ezgi Mola gibi takıntıları olmadığını, onun takıntılarını gördükçe kendi takıntılarını, takıntı olarak nitelendirmediğini belirtti.

Dizide eski sevgilisinin alkol problemini iyileştirmek için uzun uğraşlar veren Abdullah, gerçek hayatta böyle bir durumla karşılaşsa tepkisini soran muhabirimize, yakın arkadaşlarından birinin vazgeçemediğini gördüğünü, kendisinin ise o an ne getireceğini bilemediği için tepkisini bilemediğini belirtti.

Birkan Sokullu’nun dizide canlandırdığı karakterde gündüz zengin bir iş adamı ama gece çöp toplayan bir karakteri canlandırması da oldukça dikkat çekti.

Farah Zeynep Abdullah, böyle bir karakterin kendi özel hayatına girmesiyle ilgili “yaşamadan bilemem” dedi.

Son Güncelleme: 30.09.2020 10:23:02