UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

 AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK'TEN  ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları...

Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesinin ne kadar önemli olduğu görülüyor. Başka ülkerlerde olmayan öncülüklerimiz var. Bu konudaki hassasiyetimizi gösteren birçok projemiz var.

Kuveyt Emiri'ne Allah'tan rahmet diliyoruz. Dost ve kardeş Kuveyt halkına baş sağlığı diliyoruz.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a haksız hukuksuz saldırısı sonucu şehitlerimiz var. Kardeş Azerbaycan'a yanlarında olduğumuzu bir kez daha iletiyoruz.

DİYARBAKIR'DAKİ EVLAT NÖBETİ

Ben her zaman bu kürsünden Diyarbakır annelerin nöbetine selamlarımı gönderiyorum. Bu bir vicdan haykırışıdır. Her konuda konuşanların bu konuya hiç değinmemesi vicdani açıdan kabul edilebilir bir şey değildir.  Bütün muhalefet partilerin sessizliklerine son vermeye davet ediyoruz.

AZERBAYCAN - ERMENİSTAN ÇATIŞMASI

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısını şiddetli bir şekilde kınıyoruz. Azerbaycan ve Türkiye aynı geleceğe değerlere sahip ülkelerdir. Türkiye sonuna kadar Azerbaycan'ın yanındadır. Türkiye, Azerbaycanlı kardeşlerimiz nasıl istiyorsa, ne şekilde istiyorsa her zaman yanlarında olmaya davam edecektir. Ermenistan soykırımvari saldırıda bulundu. Ermenistan Kafkaslarda barışı bozan taraf olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye Azeri kardeşlerinin yanında olmaya, toprak bütünlüklerini korumak için yanlarında olacaktır. Ermenistan'ın barbar saldırganlığı son bulmalıdır. Herkesi Ermenistan'ın saldırganlığına karşı Azerbaycan'ın yanında olmaya davet ediyoruz. Ermenistan işgal ettiği toprakları terk etmelidir.

Meclis'te Azerbaycan için bildiriye atılan imza son derece kıymetlidir. Tutuyorlar diyorlar ki Azerbaycan'a Suriye'deki cihatçılar gönderildi. Böyle bir propagandaya sessiz mi kalalım? Türk siyaseti açısından üzüntü verici bir durum.

Son Güncelleme: 29.09.2020 20:02:47
ETİKETLERömer çelik  myk