UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU BABA OLUYOR!

Game of Thrones'un Jon Snow'u Kit Harington baba oluyor. Aynı dizide tanışıp evlendiği oyuncu Rose Leslie, bir dergiye hamilelik pozları verdi.

ÜNLÜ OYUNCU BABA OLUYOR!

Game Of Thrones dizisinin yıldızları Kit Harington ve Rose Leslie, ilk çocuklarını bekliyor. Fantastik dizide Ygritte karakterine hayat veren Leslie, Make Magazine adlı dergiye verdiği pozlarda büyüyen karnını gözler önüne serdi.

Bebeğin doğumu için yaşadıkları ABD’den İngiltere’ye döndüklerini açıklayan 33 yaşındaki Leslie, “Etrafımızı saran yeşillik, kuş sesleri, çalılar ve harika komşularımızla olmak bir ayrıcalık. Çok huzurlu” ifadesini kullandı.

33 yaşındaki Harington ile Leslie, Game of Thrones setinde tanışıp birbirlerine aşık oldu.

Jon Snow karakteriyle ünlenen İngiliz oyuncu Harington ile aynı dizinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı İskoç oyuncu Leslie, Haziran  2018’de evlendi. İkilinin düğünü İskoçya’daki Wardhill Kalesi’nde yapıldı.

Harington ile Leslie, dizinin ikinci sezon çekimlerinde tanışmış ve ilişkiye başlamıştı. İkili, Game of Thrones dizisinde de birbirine aşık bir çifti canlandırmıştı.

Harington, geçen hafta, The Telegraph gazetesine verdiği röportajda çocukluğunda ‘cinsiyet kuralları olmayan’ bir ortamda yetiştiğini anlatmasıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu, annesinin onu nasıl yetiştirdiğini anlatırken, “Mighty Max istiyordum ve o bana Polly Pocket alıyordu. Action Man istiyordum, oyuncak bebeğim oluyordu. Başından beri cinsiyet açısından oldukça kuralsızdı. Ve böyle yetiştim” ifadesini kullanmıştı.

Bundan böyle artık Game of Thrones dizisindeki Jon Snow gibi bir karaktere hayat vermek istemediğini açıklayan Harington, “Erkeklerin duygusal olarak bir sorunları, bir tıkanıklıkları olduğunu hissediyorum ve bu tıkanıklık İkinci Dünya Savaşı’na dayanıyor, dedelerden oğullara ve torunlara geçmiş. Ne hissettiğimiz hakkında konuşmuyoruz, çünkü bu zayıflık olarak görülüyor, hiç erkeksi değil. Sessiz, kahraman tipli bir erkek karakterin, ileri gitmek için artık oynamak istemediğim bir rol olduğunu hissediyorum" diye konuşmuştu. Ünlü oyuncu ayrıca, “Dünyanın maskülen olmayan rollere daha fazla ihtiyacı var” ifadesini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 27.09.2020 18:48:10
ETİKETLERgame of thrones  Jon Snow