UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAHÇELİEVLER’DE GASP DEHŞETİ! 7 METREDEN ATTILAR

Bahçelievler’de 4 kişi otomobil alım satımı bahanesiyle bir restoran sahibini alıkoydu. Önce silah zoruyla para istediler, sonra darp ettiler. Gasp olayına karışan şüpheliler gözaltına alınırken işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı. Yaşanan kan donduran olayın ardından son dakika detayları da ortaya çıktı.

BAHÇELİEVLER’DE GASP DEHŞETİ! 7 METREDEN ATTILAR

Twitter'da da çok tepki alan görüntülerde dört gaspçının bir kişiyi uzun süre dövüp 7 metre yükseklikten dereye attıkları saniye saniye tespit edildi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından şüphelilerle ilgili yeniden yakalama kararı çıkarıldı. İşte son dakika haberinin detayları..

Bahçelievler’de gasp dehşeti! 7 metreden attılar

İstanbul Bahçelievler'de 4 kişi otomobil alım satımı bahanesiyle bir restoran sahibini alıkoydu. Silah zoruyla para istediler önce, sonra darp edildi. Son olarak talihsiz adam 7 metre yüksekten dereye atıldı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Ağır yaralanan adam çevredekilerin ihbarıyla hastaneye kaldırıldı. Gasp olayına karışan şüpheliler gözaltına alınırken işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından şüphelilerle ilgili yeniden yakalama kararı çıkarıldı.

Son Güncelleme: 26.09.2020 12:05:34
ETİKETLERuçankuştv