UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAYINPEDER DEHŞET SAÇTI

Kayseri'de bir kişi, tartıştığı damadının içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş açtı. Otomobile 3 kurşun isabet ederken damadın, "Kayınpederim beni vurdu" iddiasının gerçeği yansıtmadığı ve falçata ile kendisini yaraladığı tespit edildi.

KAYINPEDER DEHŞET SAÇTI

Kayseri'de, Doğan A., tartıştığı damadı M.B.'nin içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş açtı. Otomobile 3 kurşun isabet ederken, falçata ile kolunu yaralayan M.B., polise kayınpederinin kendisinin vurduğunu iddia etti. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise damadın kesici aletle kendisini yaralandığı belirlendi.Olay, saat 22.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Argıncık Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Doğan A., tartıştığı damadı M.B.'nin içinde bulunduğu 38 DC 717 plakalı otomobile tabancayla ateş açtı. Otomobile 3 kurşun isabet ederken iddiaya göre, damat M.B. kendisini falçata ile yaraladı.

DAMAT KESİCİ ALETLE KENDİSİNİ YARALADIM

.B., olay yerine gelen polislere kayınpederi tarafından vurulduğu söyledi. Çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrolde M.B.'nin tabanca ile vurulmadığı, kesici aletle yaralandığı belirlendi.

KAYINPEDER GÖZALTINA ALINDI

Damadının otomobiline ateş açan Doğan A. polis ekiplerince gözaltına alındı. M.B. ise polis nezaretinde Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 25.09.2020 00:36:54
ETİKETLERkayseri  kayınpeder  damat