UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘ESKİ EŞİM TARAFINDAN DOLANDIRILDIM!’

Emre Aşık kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski eşi Yağmur Sarnıç ve çevresi tarafından planlı bir şekilde dolandırıldığını iddia etti!

‘ESKİ EŞİM TARAFINDAN DOLANDIRILDIM!’

Emre Aşık kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ‘’Bilinmesini isterim ki; Kamuoyu önünde yaşanan ve büyük tartışmalara sebep olan tüm olaylar çirkin bir boşanma davasından çok daha fazlasıdır. Evlilik birliği içerisinde eşim dediğim ve güvendiğim Yağmur SARNIÇ ve çevresi tarafından planlı bir şekilde dolandırıldım. Mal varlığımın çok büyük bir kısmını kaybettim. Aldatıldım. Sonrasında kişiliğime ve itibarıma atılan çirkin iftiralara maruz kaldım. Üzerime yapılan cinayet planlarına hayretle şahit oldum. Tüm bu süreçte Avukatım Sayın Funda SADIKAHMET ALP işinin gereğini en doğru şekilde yapmıştır. Delillerle ispatlanmış dosyalarımız, süregelen dava tutanaklarındadır. Her geçen gün dosyalarımıza yeni bir şahit, yeni bir belge eklenmektedir. Dolayısıyla dava dosyalarımız hayli kabarık ve ispat ve delillidir.

Son günlerde magazin programlarında, avukatım ve şahsım adına yapılan iddialar yalan ve iftiradan ibarettir. Bu vesile ile beni en doğru şekilde temsil eden, her türlü saldırı ve tehdidi göze alan avukatım Sayın Funda SADIKAHMET ALP'e teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılarımla Emre AŞIK


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 23.09.2020 22:13:36