UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT EVLENDİ!

Bir dönemin ünlü modellerinden Sylvie Meis, uzun süredir nişanlı olduğu Niclas castello ile İtalya'nın Floransa kentinde evlendi.

 ÜNLÜ ÇİFT EVLENDİ!

Sylvie Meis ile Niclas castello'nun aile ve yakın dostlarının katıldığı düğün Villa Cora'da yapıldı. Törende her ikisinin de mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

İkinci evliliğini gerçekleştiren bir dönemin ünlü modeli, uzun süredir nişanlı olduğu sevgilisiyle tam da hayallerindeki gibi bir törenle hayatını birleştirdi.

Sylvie Meis'i törende damada, bir dönemin ünlü futbolcusu Rafael van der Vaart ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Damian teslim etti.

Çift, düğün için çok sevdikleri Floransa'ya tercih etti. Törene çiftin aileleri ve çok yakın dostları katıldı. Evlilik töreni açık havada gerçekleşti.

42 yaşındaki Sylvie Meis törende Galia Lahav tasarımı bir gelinlik giydi. Gelinliğini bir küçük taç ve uzun bir tül duvakla tamamladı.

Meis, tören öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "'Evet' demeye hiç bu kadar hazır olmamıştım" diye yazdı. Eski model paylaşımında, hayatının büyük aşkıyla evleneceği bu törenin her saniyesini içine sindireceğini de belirtti.

BEĞENİ VE TEBRİK MESAJI YAĞDI

Ünlü model, mutlu haberi sosyal medya sayfasından duyurdu. Sylvie Meis'in bu paylaşımına arkadaşlarından ve takipçilerinden çok sayıda beğeni ve kutlama mesajı geldi.

Son Güncelleme: 22.09.2020 20:12:39
ETİKETLERSylvie Meis  Niclas castello