UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUTBOLDA FETÖ DEPREMİ!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki “%100 Futbol” programında çarpıcı açıklamalarda bulundu! Bazı spor insanlarının teröristbaşı Fethullah Gülen ile ilgili attıkları tweet’leri gündeme getiren Rıdvan Dilmen, spor yazarı İbrahim Seten'e bile "Ekibini topla. Defol git bu ülkeden" dedi. Her an “Sorgulanmaları” başlayabilir!

FUTBOLDA  FETÖ DEPREMİ!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV’deki “%100 Futbol” programındaki açıklamalarıyla Türkiye’nin gündemine oturdu.

Dün akşam Türkiye’de yer yerinden oynadı. Rıdvan Dilmen, ilk başta “Her şeyi açıklayacağım” dedi sonra da kendisine “Şeytan” ifadesini kullananları mahkemeye vereceğini açıkladı.

RIDVAN DİLMEN TEK TEK İSİM VERDİ

Rıdvan Dilmen, gazeteci İbrahim Seten başta olmak üzere Mehmet Aslan, eski FİFA kokartlı hakem Selçuk Dereli, muhabir İsmail Er isimlerinin sosyal medya hesaplarından Fethullah Gülen ile ilgili attıkları tweetleri gündeme getirdi.

Dilmen, bu tweetler sebebiyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağını aktardı. Dilmen, ayrıca dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan için ‘Sesi vuvuzela gibi çıkıyor’ diyen İbrahim Seten’i devlet büyüklerine saygısızlık yapması nedeniyle eleştirdi.

“İBRAHİM SETEN VATAN HAİNİDİR”

İşte Dilmen’in flaş açıklamaları:

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kesinlikle ve kesinlikle ‘Temiz Eller’ gibi operasyon yapması lazım. İstanbul Başsavcılığı ve Adalet Bakanlığı’nın hepimizi, federasyonu, hakemleri, temsilcileri, gazetecileri GBT’den geçirmesi lazım.

Selçuk Dereli’nin tweeti: Bu arkadaş siyaset yapıyor. Serdar Tatlı’yı MHK başkanı yapmak istiyormuşum. Tweet’inde ‘Ağabeyler’ diyerek Mustafa Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan’ı kastediyor. Dublör kullanıp çakma hesaplar kullanıyorlar.

TFF Başkanvekillerinden Mehmet Baykan’ı, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Aslan arıyor. Diyor ki, ‘Siz, Rıdvan Dilmen ve Ferit Şahenk, TFF başkanlığı için yemek yemişsiniz.’ Sen niye ararsın ya, nedir maksadın!

İbrahim Seten vatan hainidir, FETÖ sevdalısıdır.

İsmail Er, FETÖ sevicisidir. Senin gibi adamlar hapishanede şimdi.

Rasim Ozan Kütahyalı, sen 3 Temmuz sürecinde FETÖ sevdalısıydın. Rasim Ozan Kütahyalı, sen şike sürecinde FETÖ’nün yanındaydın. Onların medya grubundaydın. Şimdi maskeyi takmışsın Beyaz TV’de çıkıyorsun. Bu Beyaz TV kimin kanalı Osman Gökçek’in Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in kanalı.

Zaten Osman Gökçek’in kanalında uzun süredir Cumhurbaşkanı’na hakaretten soruşturma açılan diğer isimlere ısrarla neden yer verildiği merak ediliyordu.

Bu insanlar vatani için kendilerini tankların önüne attı. Sizin babanıza karşı durdu. Mehmet Baransu nerde İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan tayfa. Gariban insanları hapse artıran Baransu nerde?”

Rıdvan Dilmen ayrıca Serdar Güzelaydın’ın da bu grubun içinde olduğunu ve çeşitli medya grupları içinde ve Turkcell’de “büyük işler” çevirdiklerini iddia etti. 

Son Güncelleme: 22.09.2020 12:55:31
ETİKETLERrıdvan dilmen  fetö