UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMDEN ŞAŞIRTAN İTİRAF

Geçtiğimiz haftalarda oğlu Kürşad Fırat'ı kucağına alarak üçüncü kez annelik duygusunu yaşayan Ebru Şancı, pürüzsüz cildinin sırrını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şancı, kendi sütünü yüzüne sürdüğünü söyledi

ÜNLÜ İSİMDEN ŞAŞIRTAN İTİRAF

2015 yılında dünyaevine giren Ebru Şancı-Alpaslan Öztürk çifti, oğulları Kürşad Fırat'ı kucaklarına alarak üçüncü kez anne-baba oldu.

Mila ve Ceylin adında ikiz kızları bulunan çift, oğullarına Kürşad Fırat adını verdi.

Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Şancı, takipçilerinden gelen bir soruya yanıt verdi.

"KENDİ SÜTÜMÜ YÜZÜME SÜRÜYORUM"

Ebru Şancı, cildinin pürüzsüz olmasının sırrını açıkladı:

Hep soruyorsunuz, tam samimiyetimle söyleyeceğim. Belki bilen vardır, yapan da vardır. Kendi sütümü sürüyorum yüzüme tonik niyetine. Buzdolabına koyuyorum bazen sabah-akşam siliyorum. Patentini almayı düşünüyorum. Cildim gördüğünüz gibi kaymak gibi.

"KOCAMI EN ÇOK ZORLAYAN 3 YERLİ FORVET"

Öte yandan eski manken Ebru Şancı, birkaç gün önce futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ve çocuklarının fotoğrafını, "Kocamı en çok zorlayan 3 yerli forvet... Maşallah" notuyla paylaşmıştı.

Ebru Şancı: Yüzüme kendi sütümü sürüyorum - Magazin haberleri

"SANIRSINIZ BU DOĞURMUŞ!"

Doğum gününde oğlunu dünyaya getiren Şancı, geçtiğimiz günlerde de kendisine yardımcı olmak için hastanede kalan eşinin uyurken çekilen karesini de  sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Ebru Şancı, "Şuna bakın, sanırsınız bu doğurmuş... 11'den beri yatıyor. Sen yat, dinlen aşkım. Yoruldun" sözleriyle eşini ti'ye almıştı.

 

Son Güncelleme: 21.09.2020 22:49:00
ETİKETLERebru şancı  anne  süt