UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNENLER VE ÇIKANLARDA BU HAFTA, İŞTE İNENLER VE ÇIKANLAR

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNENLER VE ÇIKANLARDA BU HAFTA,  İŞTE İNENLER VE ÇIKANLAR

1- HALİL SEZAİ

Yaşlı bir adamı acımasızca darp eden ve bu darp görüntüleriyle günlerdir gündemden düşmeyen Halil Sezai inenler listemizin ilk sırasında…


2- İ.B.B

Yaptığı zamlarla halkı isyan ettiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu kez de halkın ekmeğine göz dikti. “İstanbul Halk Ekmek”e yaptıkları büyük zamla İstanbul Büyükşehir Belediyesi listemizin 2. sırasında…


3- KUAFÖRÜM SENSİN

Bülent Ersoy’lu kadrosuyla sezona iddialı başlayan “Kuaförüm Sensin” programı rating kaybetmeye devam ediyor. Kadroda değişikliği yapıp Bülent Ersoy’un yerine Fatih Ürek’i getirilmesi de Kuaförüm Sensin’e ilaç olmadı. Düşük olan ratingler Fatih Ürek’le de yükselmedi. Kuaförüm Sensin atak gösteremeyince inenler listemizin 3. sırasında yer aldı.

4- MURAT YILDIRIM

Murat Yıldırım’ın başrolünde olduğu Ramo dizisindeki bıçaklanma sahnesi 11 yaşındaki bir çocuğun dikkatini çekmiş ve izleyen bir çocuk RTÜK’ün sosyal medya hesabına şikayette bulunmuştu. Bu olayın ardından RTÜK, sosyal medya hesabından çocuğa cevap vermiş ve olayı uzmanlara iletmişti. Murat Yıldırım ise 11 yaşındaki çocuğun bu tutumunu sosyal medyada yayınlayan RTÜK’e sert bir tepki gösterdi. Dizisindeki bıçaklanma sahnesini savunan Murat Yıldırım listemizin 4. sırasında.

 

5- GENÇLİĞİM EYVAH

“Gençliğim Eyvah” dizisi yaşam savaşı veriyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi bir türlü istediği ratingi alamıyor. Karşısında Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma’nın olduğu dizi aldığı düşük ratinglerle listemizin son sırasında…


ÇIKANLAR

1-MÜGE ANLI

Türk halkının vicdanına dokunan konuları ele alan Müge Anlı son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri... Aleyna Çakır’ın öldürülmesi olayında, gelen eleştirilere karşı dik duran ve bu olayın peşini asla bırakmayacağını dile getiren Müge Anlı listemizin ilk sırasında…


2- ACUN ILICALI

Sosyal sorumluluk projelerinde sürekli yer alan Acun Ilıcalı, bu kez de çocukların sesi oldu. Kendi televizyon kanalında, uzaktan eğitim gören çocuklar için dizüstü bilgisayar kampanyası düzenledi. Bu kampanyada 7.5 Milyon TL bağış toplayan Acun Ilıcalı listemizin 2. sırasında.


3- KIVANÇ TATLITUĞ

Uzun yıllardır Mavi’nin reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ,  markanın ruhunu ve duruşunu sergilemeye devam ediyor. Reklam filmiyle hem sosyal medyada hem de medyada büyük yankı uyandıran Kıvanç Tatlıtuğ listemizin 3. sırasında.


4-ŞEVKET ÇORUH

“Dümbüllü’nün Kavuğu” artık Şevket Çoruh’a emanet... Bu zamana kadar Münir Özkül, Ferhan Şensoy ve Rasim Öztekin gibi usta oyuncularda bulunan Dümbüllü’nün Kavuğu yapılan törenle Şevket Çoruh’a layık görüldü. Biz de Şevket Çoruh’a listemizin 4. sırasında yer veriyoruz.


5- BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

3. sezona fırtına gibi giren Bir Zamanlar Çukurova aldığı ratinglerle de zirvenin sahibi konumunda... Kıyasıya rekabet ettiği Mucize Doktor dizisiyle Perşembe günlerinin en çok izlenen yapımı olan Bir Zamanlar Çukurova listemizin 5. sırasında.





Son Güncelleme: 21.09.2020 19:07:46
ETİKETLERinen  çıkan  uçankuş