UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MICROSOFT, ZOOM’A RAKİP OLACAK YENİ UYGULAMASINI AÇIKLADI!

Microsoft tarafından bir süredir tasarlanan 'Meet Now' uygulaması ile birlikte Zoom uygulamasına rakip olunması bekleniyor.

MICROSOFT, ZOOM’A RAKİP OLACAK  YENİ UYGULAMASINI AÇIKLADI!

Karantina döneminde bir kez daha ön plana çıkan ve oldukça ilgi çeken çevrimiçi konferans imkanı sağlayan Zoom, kişisel olduğu kadar iş hayatında da kullanılmaya başladı. Yeni abone sayısını yükselterek kendi içerisinde yeni bir rekora imza atmıştı. Özellikle pandemi döneminde pek çok insanın evlerde kaldığı dönemlerde iletişim sağlanması için Zoom uygulaması tercih edildi.

Zoom uygulamasının bu kadar dikkat çekici olmasının hemen ardından teknoloji şirketleri bu durumda farklı alternatifler sunabilmek için harekete geçti. Şimdilerde ortaya çıkan bir duruma göre Zoom uygulamasına rakip olabilecek yeni bir uygulama geliştiriliyor. Bu süreçte Microsoft tarafından etkili bir çalışmaya başlandı bile.

KAYIT OLMADAN TOPLANTILARA KATILMAK MÜMKÜN OLACAK

Microsoft Windows  10 işletim sistemi ile birlikte gelecek olan uygulamanın ismi ise ‘Meet Now’ olacak. Bu uygulama aslında çok basit bir algoritma üzerine kurulacak ancak bu süreçte kullanıcıların uygulamayı daha pratik şekilde kullanmalarına ve böylece daha etkili çözümler sunmalarına imkan tanınacak.

Kullanıcılar tek seferlikte toplantılara katılmanın keyfini üyelik sisteminin olmamasıyla sürecekler. Bu konuda kişilerin Microsoft hesaplarının olup olmadığına bakılmayacak.  Genellikle diğer uygulamalara bakıldığı zaman hesap açmak gerekiyor. Meet Now uygulaması ile birlikte herhangi bir hesaba ihtiyaç duyulmadan sorunsuz bir şekilde tüm toplantılara katılabilirsiniz. Böylece zahmetsiz bir hizmet sunacak olmasından dolayı dikkat çekebileceği düşünülüyor.

Son Güncelleme: 21.09.2020 12:02:14
ETİKETLERmicrosoft  meet now  zoom