UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENOMEN GELİN HANİFE GÜRDAL’DAN ESKİ EŞİNE GÖNDERME

2019 Aralık ayında fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile ani bir karar ile nikah masasına oturan ve geçtiğimiz günlerde eşinden ayrılan gelin adayı Hanife Gürdal, 'Arkamdan konuşurken düşün. Kavga edip rezil duruma düşmek istemiyorum' dedi.

FENOMEN GELİN HANİFE GÜRDAL’DAN ESKİ EŞİNE GÖNDERME

Esra Erol’un sunduğu evlilik programına katılarak adından söz ettiren Hanife Gürdal ve geçtiğimiz Aralık ayında evlendiği fotoğrafçı sevgilisi Kemal Ayvaz boşandı. Fenomen gelin adayı boşanmanın ardından sosyal medya hesabından eski eşine göndermede bulundu.

2019 yılında muradına ererek fotoğrafçı sevgilisi Kemal Ayvaz’la evlenen Hanife Gürdal 9 aylık evliliğini geçtiğimiz günlerde noktalandığını duyurdu.

Evlenip Trabzon'a yerleşen Hanife, 'Ya evdeyim ya da kendimden büyük bir hem cinsimle dışarı çıkıyorum. Bu evi böyle bırakıp gitmek istemedim.' dedi.

Eski eşine seslenen Hanife, ' Bu konuyla ilgili açıklama yapacak kadar iyi hissetmiyorum. Kendisine rica ediyorum benimle ilgili düşünme konuşma. Bundan sonra hayatımda olma. Burası benim evim, düzenimi bırakıp gitmiyorum. Emeklerimi de sana yar etmiyorum. Arkamdan konuşurken düşün. Kavga edip rezil duruma düşmek istemiyorum.' dedi.

Son Güncelleme: 20.09.2020 16:59:22
ETİKETLERFENOMEN  HANİFE GÜRDAL