UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NAZIM SANGARE FENERBAHÇE'DE

Antalyaspor başkanı Ali Şafak Öztürk'ün, Beşiktaş maçının ardından yaptığı Nazım Sangare açıklamasından kısa süre sonra Fenerbahçe de transferi resmen açıkladı. Nazım Sangare artık Fenerbahçe'de…

NAZIM SANGARE FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe Nazım Sangare transferini resmen açıkladı...Fenerbahçe, Nazım Sangare transferini "Soyadı sizi şaşırtmasın, kendisi milli sağ bek" açıklamasıyla duyurdu

26 yaşındaki sağ bekin sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacağı da yapılan açıklamada belirtildi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde: "Kulübümüz, Antalyaspor’da forma giyen milli futbolcu Nazım Sangare için oyuncunun kendisi ve kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Sağlık kontrollerinin ardından kendisini renklerimize bağlayan resmi sözleşme imzalanacaktır."

Antalyaspor başkanı Ali Şafak Öztürk Fenerbahçe'nin Nazım Sangare'yle ilgili transfer teklifini kabul ettiklerini açıkladı. Öztürk Beşiktaş maçı sonrası ," Nazım Sangare için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettik. Kulüple oyuncu konuşuyor. Onu bilemiyorum." dedi.

Ali Şafak Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

Nazım Sangare için Fenerbahçe'den 1 milyon 750 bin euro + oyuncu + sonraki satıştan pay şeklinde bir teklif geldi. Biz de kabul ettik. Nazım Samgare için Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra Ahmet Nur Çebi başkan bizimle konuştu. Tekliflerinin Fenerbahçe'nin teklifi ile aynı olabileceğini söyledi ama biz teşekkür ettik kendilerine. Fenerbahçe ile devam edeceğimizi ilettik.

Son Güncelleme: 19.09.2020 22:19:34
ETİKETLERnazım sangare  fenerbahçe