UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EN GÜZEL CEVABI VERECEĞİZ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesimini açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'yi Afrika'nın Güney Amerika'nın ücra köşelerindeki ülkelerle aynı not kategorisine sokanlara en güzel cevabı başarımızla vereceğiz." dedi.

EN GÜZEL CEVABI  VERECEĞİZ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Açılışını yaptığımız Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesimin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.  Kuzey Marmara Otoyolu büyük bir projedir.  Kuzey Marmara Otoyolu insan ve araç trafiğinin en yoğun olduğu alanlardan biridir. Tek başına iftihar verici bir eserdir.

Bugün hizmete açtığımız eser, İstanbul'daki yükü azaltacaktır. Böylelikle yaz ve özel günlerde oluşan trafik kuyrukları sona erecektir.

Büyük mirasın bugünkü temsilcileri olarak biz de eserler ortaya koymak durumundayız. Türkiye'nin 2002 önce geri kalmışlığının sebeplerine baktığımızda darbeler ve istikrarsızlıklar görüyoruz. Gözümüzü hedeflerimizden ayırmadığımız zaman büyük işler başarabilecek bir milletiz.

Son 18 sene 81 vilayetin tamamını kalkındırdık. Bugün de milletimiz içi boş kavgalar değil, vizyon bekliyor.

Biz şimdiden 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturmaya başladık. Üstelik bunu sadece lafla yapmıyoruz, somut eserlerimizle ortaya koyuyoruz. Suriye'den Libya'ya ülkemizin çıkarlarını savunuyoruz.

Türkiye'yi yeniden kendi iç işleriyle boğuşan bir ülke haline getirmek istiyorlar. Geçmişte yapılan büyük hizmetler elbette önemlidir.

Türkiye'nin son 7 yıldır maruz kaldığı saldırılara göğüs gerdik. Tam bu sırada salgın geldi. Türkiye koronavirüsten en az etkilenen ülkelerden biri oldu. Yılın ilk çeyreğinde büyürken, ikici çeyreğinde bir daralmayla karşı karşıya kaldık. Yılın 3. çeyreğinde ise büyüyerek salgının etkilerini üzerimizden attık.

PUSUDA BEKLEYENLER MEMNUN OLMAYACAK

Salgında Türkiye ihracatta 41 milyar doların üzerine çıkarak geçen yılı bile geride bıraktı. İstihdam oranımız 41'den yüzde 41,6'ya yükseldi. Önümüzdeki dönemde istihdam daha da artacak. İnşallah 3. çeyreği her kesimi memnun eden bir büyüme oranıyla kapatacağız. Ülkemizin kredi notunu düşürmek için pusuda bekleyen kredi notu şirketlerinin hiç memnun olmayacakları kesindir.

Türkiye'yi Afrika'nın Güney Amerika'nın ücra köşelerindeki ülkelerle aynı not kategorisine sokanlara en güzel cevabı başarımızla vereceğiz.

Son Güncelleme: 19.09.2020 14:54:19
ETİKETLERerdoğan