UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODELDEN UYUŞTURUCU İTİRAFI

Önceki gün bir programa konuk olan 24 yaşındaki ünlü model Kendall Jenner, uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etti. Jenner, konuyla ilgili "Ben bağımlıyım. Daha önce bu konuda konuşmadım. Bunu kimse bilmiyor, ilk kez açıklıyorum" ifadelerini kullandı

ÜNLÜ MODELDEN UYUŞTURUCU İTİRAFI

Amerikalı model ve televizyon yıldızı Kendall Jenner, ablası Kourtney Kardashian ile birlikte Kate Hudson ve Oliver Hudson'ın podcast yayınına konuk oldu.

Programda bilinmeyenlerini anlatan Jenner, uyuşturucu bağımlısı olduğunu da itiraf etti.

Kourtney Kardashian, sunucuların "Ailenizde bir bağımlı olsa bu kim olurdu?" sorusu üzerine "Kendall" yanıtını verdi.

24 yaşındaki model, bu yanıtın ardından "Ben bağımlıyım. Daha önce bu konuda konuşmadım. Bunu kimse bilmiyor, ilk kez açıklıyorum" ifadelerini kullandı.

Podyum dünyasının en çok aranılan modellerinden olan Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde küçük yaşlarda anksiyete belirtileri gösterdiğini ifade etmişti.

İlk kriz geçirdiğinde çok korktuğunu söyleyen Jenner, şu ifadeleri kullanmıştı:

Gerçekten nefes alamıyormuş gibi hissettim ve anneme koştum. Ona 'Anne, nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. Bir şeyler yanlış olmalı' dedim. Annem de beni hemen bir grup doktora götürdü.

Jenner, bu duyguları kontrol altına aldığını ancak modellik kariyeri hızla yükselmeye başlayınca kaygısının yeniden başladığını açıklamıştı.

Ünlü model ayrıca, "Belki üç yıl önce, dört yıl önce, tamamen geri döndü ve çılgın panik atak geçiriyordum. Sonunda bu konuda ihtiyacım olan bilgiyi aldım" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 19.09.2020 09:14:56
ETİKETLERuçankuştv